Wednesday, February 21, 2024
HemSoccer"Barn som inte kunde vänta" - Kevin De Bruyne lämnade Chelsea trots...

“Barn som inte kunde vänta” – Kevin De Bruyne lämnade Chelsea trots Jose Mourinhos löfte om startelva

Under de senaste åren har Chelsea haft några av de mest talangfulla spelarna i sina led. Bland dem finns Kevin De Bruyne. Men det gick inte som man drömt om för den belgiska superstjärnan på Stamford Bridge. Även om fansen än i dag önskar att mittfältaren inte hade lämnat Londonborna, avslöjade tidigare managern Jose Mourinho att spelaren lämnade trots att managern nekade honom rätten att ens gå ut på lån.

Amerikas favoritvideo idag

Mourinho avvisade inte bara hans lån utan taktikern lovade till och med mittfältaren en start XI-position.

Kevin De Bruyne lämnade Chelsea trots att Jose Mourinho ville att han skulle stanna

Jose Mourinho satte sig nyligen ner för en poddintervju med “The Obi One”. Där ombads AS Roma-tränaren att belysa Kevin De Bruynes tid i Chelsea, då han var tränare för Londonborna. Efter att ha berättat om Salahs tid i Chelsea, sa han: “Med Kevin var det väldigt likt. Vi gick på försäsong i Asien. Och klubben sa till mig att Kevin skulle låna ut till en tysk klubb och jag sa till klubben “Nej, jag vill inte att han ska lånas ut, jag vill ha honom med mig och han kommer att starta XI i Premier League .’ Efter den matchen spelade vi den europeiska supercupen i Prag mot Bayern, och han spelade inte den matchen. Nästa dag vill han gå.

“Vi spelade den andra Premier League-matchen på Old Trafford mot Manchester United. Vi gjorde oavgjort 0-0. Han låg på bänken men spelade några minuter. Men det räckte inte för honom. Så igen ville han lämna. När du är Chelsea och du vill lämna, gå, den andra kommer. Men de var bara barn som inte kunde vänta. Och deras karriär säger att de hade rätt. De hade fantastiska karriärer. Men det var inte jag. Förmodligen de andra killarna, jag knuffade ut dem, men inte dem.”

(Mer kommer…)

RELATED ARTICLES

Mest populär