Wednesday, February 1, 2023
HemBodybuilding"Barn och jag är tacksamma": Arnold Schwarzeneggers dotter Katherine får en hjärtlig...

“Barn och jag är tacksamma”: Arnold Schwarzeneggers dotter Katherine får en hjärtlig kärleksnotis från maken Chris Pratt på sin födelsedag

Chris Pratt träffade Katherine Schwarzenegger i en kyrka 2018. Katherine är Arnold Schwarzenegger och Maria Shrivers dotter, den äldsta av fyra syskon. Men under deras första möte visste Chris inte att han hade träffat sin dåvarande blivande fru. Chris har alltid uppskattat Katherine. Hans senaste Instagram-inlägg är ett hjärtligt vittnesbörd om deras kärlek.

På Katherine Schwarzeneggers 33:e födelsedag skrev Hollywoods superstjärna en kort men uppriktig kärleksnotis till sin fru.

En välsignelse för Chris och barnen

Den 13 december skrev Chris Pratt ett inlägg där han önskade sin fru Katherine grattis på födelsedagen. Men han uppmanade också sina 40 miljoner följare att gå med. Pratt laddade upp bilder på sig själv, Katherine och deras barn. “Gå med mig och önska min söta Katherine ett grattis på födelsedagen! Barnen och jag är tacksamma över att ha dig. Du är en sådan välsignelse för alla runt omkring dig. Vi älskar dig!” Chris skrev texten till inlägget.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Chris Pratt (@prattprattpratt)

Katherine reagerade på inlägget och postade fyra uttryckssymboler i kommentarerna. Detta är dock inte första gången Chris har skrivit en uppriktig anteckning till Katherine. Förra året gjorde Guardians of the Galaxy-stjärnan ett liknande inlägg på Katherines födelsedag. “Du är en så underbar fru, mamma, styvmamma och livskamrat. Jag kan helt enkelt inte föreställa mig hur vilsen jag skulle vara utan dig”, skrev Chris.

Chris och Katherine började dejta efter deras möte i kyrkan. Efter att ha dejtat i ett år tillkännagav paret sin förlovning i januari 2019. I juni 2019 knöt Katherine och Chris knuten. Paret avlade sina löften inför 60 av sina närmaste vänner och familj.

Chris och Katherine har två barn. Lyla Maria Schwarzenegger Pratt och Eloise Christina Schwarzenegger Pratt.

Hur Arnold Schwarzenegger och Maria Shriver önskade sin dotter

På Katherines födelsedag kunde Shriver inte berömma sin dotter tillräckligt. Maria lade upp ett bildspel med sina favoritbilder med Katherine. “Grattis, grattis på födelsedagen, min älskade,” skrev Shriver. Liksom Chris sa hon också att hennes dotter “lyser upp allas liv”. Shriver sa också att hennes dotter har ett hjärta av guld. “Du är mitt allt! Ingenting gör mig stoltare än att vara din mamma.” skrev Katherines mamma.

I skrivande stund har Arnold Schwarzenegger ännu inte önskat sin dotter på sociala medier. Men förra året skrev bodybuilding-ikonen ett hjärtligt meddelande till sin dotter på Twitter. “Du förändrade mitt liv när du kom till den här världen”, skrev Arnold på Katherines 32-årsdag. Actionstjärnan från 80-talet sa också att det var världens bästa roll att vara pappa till Katherine.

Vad tycker du om Chris Pratts inlägg?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär