Monday, February 26, 2024
HemNFLBarn från Kansas City träffar Patrick Mahomes och Brittany när NFL Power...

Barn från Kansas City träffar Patrick Mahomes och Brittany när NFL Power Coupe står upp för familjer

Patrick Mahomes och Brittany Mahomes ligger ständigt i framkant när det gäller att bidra till samhället. Som ansiktet utåt för Kansas City har NFL:s power couple fortsatt att förändra livet för många människor. Kansas City Chiefs-quarterbacken myser just nu med höga “slutspels-clinching”-chanser. Men hans senaste initiativ tillsammans med sin fru visar att ett hektiskt schema inte är en ursäkt när det kommer till deras stad.

Amerikas favoritvideo idag

Brittany och Mahomes vann tidigare hjärtan genom att donera 10 000 $ för att stödja ungdomsläskunnighet i Kansas City Public Library för barn genom 15 och Mahomies Foundation. Den senaste donationen kommer som en spelförändring för barn och familjer som bor i de mest ekonomiskt nödställda postnumren i Kansas City.

Mahomes-älskares vänliga gest mot barn!

Flera rapporter tyder på att trots ekonomisk återhämtning ser livet för dem i de mest nödställda postnumren “mycket mer ut som en pågående nedgång.” Brittany och Mahomes banar väg för en bättre nutid och framtid för dessa områden. Efter att ha fått kärlek från sin vänliga gest på 10 000 dollar har paret nu gått samman med Tidig start att ge stöd till barnen och deras familjer, som utgör en del av de nödställda områdena i Kansas City.

Det senaste X-inlägget från 15 och Mahomies Foundation kastar ljus över duons ödmjuka handling att ge “donationer av kläder och leveranser” till barnen under vintern. Inlägget löd: “Patrick och Brittany Mahomes gick med @earlystartkc för en donation av kläder och förnödenheter till stöd för barn och familjer som bor i de mest ekonomiskt nödställda postnumren i Kansas City-området.” Brittany och hennes man tog också bilder med barnen. De såg glada ut över att få gåvorna. På en av bilderna sågs ett barn kramas hårt om Mahomes.

Intressant nog är EarlystART ett fem decennium gammalt utbildningsinstitut i Kansas City. Ursprungligen känd som United Inner City Services (UICS), är det en ledare inom tidig barndomsutbildning som har fortsatt att “inspirera små elevers sinnen”. Patrick Mahomes 15 och Mahomies Foundation grundades å andra sidan 2019. NGO har skapat en stor inverkan på de underbetjänade samhällena i Kansas City.

15 och Mahomies samarbetade också med en annan NGO som är känd för sina fritidsprogram för ungdomar.

Patrick Mahomes och Brittany stod för Boys and Girls of America!

I oktober samarbetade Patrick och Brittany Mahomes med Boys and Girls Club of America, där stiftelsen tillhandahåller svindlande 1,625 miljoner dollar för att hjälpa. Paret gick också med på att donera $1500 för varje touchdown som Mahomes kommer att göra under den här ordinarie säsongen. Jim Clark, klubbens VD, sa: “Vi är glada över att samarbeta med 15 och Mahomies Foundation när vi arbetar för att säkerställa att alla ungdomar har verktygen för att nå sin fulla potential.”

2xMVP avslöjade också att de barn som kommer att gå med i klubben kommer att få alla de avgörande resurser som en person skulle behöva för att leva ett liv med mening. Under detta samarbete sa Mahomes, “Barn som går på en pojk- och flickklubb, som Brittany en gång gjorde, förses med de nödvändiga verktygen och resurserna för att hjälpa den här generationen att inte bara frodas utan leda med medkänsla och mål,” sa Patrick Mahomes.

När Mahomes fortsätter att häpna fansen med sitt smittsamma spel, är det verkligen hans bidrag som “gemenskapsaktivist” och “förkämpe för utbildning” som står som grunden för hans arv.

RELATED ARTICLES

Mest populär