Saturday, December 9, 2023
HemSoccerBarcelona Legends son ångrar att han blev av med ikoniska Lionel Messi-memorabilia...

Barcelona Legends son ångrar att han blev av med ikoniska Lionel Messi-memorabilia “utan att tänka mycket”

Lionel Messi är för närvarande en av de mest eftertraktade idrottarna i världen. Den 36-årige stjärnan kan ha lämnat Europa, men hans minne är fortfarande intakt. Att ha minnen med stjärnan är en fantastisk känsla i sig. Ändå hade sonen till en fotbollsikon möjlighet att förvärva Messis prisade vintagesamlarföremål men lyckades inte ta tillfället i akt.

Lionel Messi är känd för att vara snäll mot folk som vill byta tröjor med honom. Inter Miami-spelaren avvisar sällan andra spelares önskemål, förutom några få scenarier. En ung talang redogjorde dock för Messis generositet, som han stötte på men inte upprätthöll.

Den franske stjärnan säger sig ha fått Lionel Messis stövlar

Det mycket talangfulla laget i Frankrike fick äntligen ett erkännande 1998 när Zinedine Zidane och hans lag vann världscupen. Men semifinalens stjärna var en av de nuvarande franska lagspelarna, Marcus Thurams pappa, Lilian Thuram. Ynglingen växte upp i sin fars fotspår samtidigt som han äntligen snörde på sig sin fotbollssko. Det fick honom att skaffa Lionel Messis glittrande Barcelona-stövlar. Den franske forwarden ångrar dock att han lämnade den till en vän. Enligt en rapport avslöjade Marcus Thuram, “Nästa dag gick jag på fotboll och gav Messis skor till en vän utan att tänka så mycket på det.”

Stjärnan påstod sig ha fått stövlarna när Messi erbjöd honom att ta med sina skor hem. Den argentinske kaptenen gav honom skorna när Marcus som liten ville ut på planen med sin pappa och spela. Lilian Thuram spelade också för FC Barcelona i slutet av sin karriär.

Fransmannen var en av de främsta anledningarna till att Frankrike tog sig till finalen 1998 efter att han gjort två mål mot Kroatien i semifinalen. Thuram var en kraftfull försvarare men tog sig upp på den största scenen för att vinna trofén. Hans son, å andra sidan, kunde ha varit en liknande hjälte efter att han assisterade Kylian Mbappe i senaste världscupen.

Trots att han kallar Jamie Carragher “Donkey”, ökar Lionel Messi Liverpool Legends Million Dollar Charity-mål

Marcus började en ny resa 2023

26-åringen har nyligen flyttat till Inter Milan för ett 5-årskontrakt värt 7,1 miljoner dollar. Spelarens fotbolls-VM kan ha slutat oväntat, men den växande talangen flyttade till en klubb han har en speciell plats i sitt hjärta. Han var tänkt att gå med 2021, men affären blev inte av på grund av hans skada.

Den nya Inter Milan nummer nio ser sig inte heller som en konventionell forward. Han gillar att vara dynamisk och röra på sig för att engagera sig i pjäsen. Dessutom spelar Inter mot Juventus den 26 november. Turinlaget ligger strax under Inter på tabellen med en skillnad på två poäng.

RELATED ARTICLES

Mest populär