Friday, February 3, 2023
HemSwimmingBara två ord beskriver hur djävulsk 12X-OS-medaljör Ryan Lochtes förhållande till sin...

Bara två ord beskriver hur djävulsk 12X-OS-medaljör Ryan Lochtes förhållande till sin sport är, avslöjat 2021

När det kommer till att vara den näst mest dekorerade olympiska simmaren behöver Ryan Lochte ingen introduktion. Inom simsporten kommer han tvåa efter legendariske Michael Phelps. Lochte har haft många upp- och nedgångar i sin karriär, men det finns bara en sak som får honom att gå igenom allt.

I en intervju 2021 berättade Ryan Lochte om sina kamper inom sporten. Även om att vara den näst bästa simmaren har gjort honom mycket mer ansvarsfull, har han varit tvungen att övervinna flera svårigheter.

Ryan Lochtes dagliga rutin

Som olympisk simmare är det alltid viktigt för Ryan Lochte att träna i poolen. Även om han hade en annan sorts relation till sporten är den unik. Förra året öppnade han upp om sitt personliga och professionella liv i en intervju med Sports Illustrated.

Under intervjun, när han fick frågan “Finns det någon gång morgnar där det är som ‘fan fan, jag vill inte göra det här?'” Lochte svarade: “Varje morgon.” Simmaren hade alltid varit i ett hat- och kärleksförhållande till sporten. “Trycket kommer bara till mig när folk börjar prata om simning. Du kan vinna guldmedaljen i OS som sånt för då sätter det press på mig att jag måste få det gjort. Jag måste göra det här för alla, sa Lochte. Han pratade om hur folk pressar honom varje gång han går på den stora scenen. Lochte gillar bara inte de förväntningar som alltid har ställts på honom.

“Du vet att du blir knockad i livet, men det är hur du reser dig och hur du fortsätter att gå framåt som i grund och botten kommer att definiera dig som person och jag har blivit utslagen miljontals gånger och jag fortsatte att kämpa. Varje gång jag har blivit nedslagen var det min egen verksamhet och det är upp till mig att ta mig ur det, tillade Lochte. Han har varit med sig själv i sina värsta och bästa tider, så han känner sig ganska väl.

Den mest kontroversiella incidenten i Lochtes simkarriär

Att vara den näst bästa simmaren i världen har inte varit en lätt resa för Ryan Lochte. Han har kämpat med många psykiska problem på grund av sina handlingar under sommar-OS 2016 i Rio de Janeiro.

USA:s sim- och olympiska kommitté stängde av Lochte för att han ljög om att ha blivit rånad under pistolhot. Denna incident ägde rum i Rio de Janeiro under olympiska sommarspelen 2016. Senare accepterade Lochte sitt misstag, men ärret finns kvar i hans karriär hittills.

Vad tycker du om Ryan Lochtes relation till sporten? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär