Tuesday, February 27, 2024
HemMLBBara två hål kvar: Mets Roster nästan klart tack vare dyra shoppingrunda

Bara två hål kvar: Mets Roster nästan klart tack vare dyra shoppingrunda

Efter åtta kämpiga månader förra året tog flera MLB-lag ett andetag under lågsäsongen. Anledningen var att det gjorde det möjligt för dem att rätta till misstag inför den kommande säsongen. Listan inkluderar New York Mets, som förlorade World Series-striden utan att nå slutspelet. Med tanke på att det hände efter att de spenderade högst i ligan väcktes många frågor. Den framstående var, kom de oförberedda för kampanjen. Det verkar vara fallet när Mets vill ändra på det. Arbetet återstår dock.

Amerikas favoritvideo idag

Mets har legat i framkant när det gäller utgifter men har inte funnit framgång ännu. Dessutom har de straffats för att ha överträtt MLB-utgiftströskeln, vilket har lagt till fler negativa effekter till deras metod. Men de är inte på humör att ändra på det. De vill använda den för att skapa en trupp för att klicka på alla rutorna för den kommande säsongen. Uppgiften är dock ofullständig med två platser kvar att fylla. Vad kan de göra för att ändra det? Finns det några alternativ kvar för dem att skriva under för fullständig shopping under lågsäsong?

Två platser kvar när New York Mets ser ut att avsluta lågsäsongen med alla rutor ikryssade

Det har varit en ganska produktiv lågsäsong för NL East-laget. De har gjort åtta tillägg till truppen samtidigt som de spenderat nästan 59 miljoner dollar totalt den här säsongen. Tillägget inkluderar namnen på Harrison Bader och Sean Manaea, med den senare undertecknad på ett tvåårskontrakt på 28 miljoner dollar. Men enligt Danny Abriano, Senior Editorial Producer för SNYtv, är köpet fortfarande ofullständigt.

Medan han fokuserade på alternativen för de tvåfaldiga världsmästarna, sa Abriano, “Mets har fyllt sitt utefältsbehov med Harrison Bader och fyllt sitt rotationsbehov med Sean Manaea. De har två behov kvar 1. Signera en legitim DH: Jorge Soler, JD Martinez eller Justin Turner 2. Signera två relievers som kan vara setup-män.”

Hans förslag på DH är förståeligt efter att Mets anbudet Daniel Vogelbach. Nu behöver de en ersättare och kan uppfyllas genom att värva vem som helst från Soler, Martinez och Turner. Dessa tre har gjort bra ifrån sig för sina respektive lag, noterat ett sunt snitt och OPS över 0,750, vilket kan göra en bra affär. Men med tanke på att Mets behöver spelare på högen, skulle de signera flera spelare. I det här fallet, vilka alternativ finns kvar för Steve Cohens team att utforska på marknaden?

Avlastare som kan göra shoppingen under lågsäsong komplett på Queens

Den fria agentmarknaden är fylld av flera kannor som letar efter ett team för 2024 års kampanj. Behovet av de bäst lämpade gör dock uppgiften svår, vilket lämnar Mets med begränsade valmöjligheter. Men enligt metsmerizedonline.com bör dessa spelare kompensera för alternativen för högen.

Intressant nog inkluderar den namnet på välbekanta David Robertson, som känner New York nära efter att ha spelat med New York Yankees och Mets. Men hans påtvingade avgång till Miami Marlins kan ses som ett stort negativt. Men med tanke på omständigheterna kan en återförening inte avböjas. Dessutom kan Mets göra en bra affär med Ryan Brasier och Matt Moore tillgängliga som fria agenter.

Måste du lämna Shota Imanaga Sweepstakes? Den senaste affären på $28 miljoner löser Queens Teams Pitching-behov

Dessutom finns det några kontrakterade spelare som de tidigare mästarna kan värva. Alternativen inkluderar Lucas Sims och Keegan Thompson, båda på den ljusa sidan av ålder. Även om båda ännu inte har skapat sig ett namn, kan de vara bra tillägg om de spelar till sina förmågor. Vilken väg skulle Mets gå för att fylla de lediga platserna? Kommer det att vara gratis agentur eller kontantaffärer? Bara tiden kan utvisa.

RELATED ARTICLES

Mest populär