Monday, December 4, 2023
HemWweBara två dagar efter kronjuvelen kommer Seth Rollins att försvara sitt världsmästerskap...

Bara två dagar efter kronjuvelen kommer Seth Rollins att försvara sitt världsmästerskap i tungvikt igen

Efter den fruktansvärda kampen mellan Seth Rollins och Drew McIntyre, gick The Visionary triumferande ut när han försvarade sin titel mot den skotske psykopaten. I efterdyningarna såg fansen Damian Priest försöka lösa in sin Money in the Bank-portfölj på Crown Jewel. Men hans planer omintetgjordes av ingen mindre än Sami Zayn, som överföll honom och sprang iväg med hans portfölj. Nu kan han ha avslöjat sina verkliga avsikter bakom en sådan överraskande handling.

Står Sami Zayn mot Seth Rollins?

I avsnittet 11/5 av Monday Night Raw talade Seth Rollins till publiken och tackade två personer för hans seger. En var Drew McIntyre för att ha kämpat bra och Sami Zayn för att ha omintetgjort Damian Priests planer. Rollins ringde sedan upp Zayn för att fira med honom. Det är då som Zayn avslöjade att han är ute efter Rollins WWE World Heavyweight Championship-titel.

Men Seth Rollins sa att Zayn inte behöver pengarna i bankens kontrakt. Så länge han är mästaren kan Zayn få sitt skott när som helst. Efter det sa Seth Rollins till honom att han skulle ge Zayn en chans när han ville ha den. Zayn som först sa att han inte ville slåss mot en kompromissad mästare eftersom Rollins har att göra med ryggproblem. Men han gick sedan med på att få sitt skott på själva avsnittet den natten.

RELATED ARTICLES

Mest populär