Sunday, December 10, 2023
HemNFL"Bara en bra person": Lamar Jacksons Thanksgiving-gest vinner Internets hjärta under Bye...

“Bara en bra person”: Lamar Jacksons Thanksgiving-gest vinner Internets hjärta under Bye Week

Fyra dagar före Thanksgiving är QB Lamar Jackson i Westminster. Baltimore Ravens är på sin hejdå-vecka, och QB använder sin lediga fotbollstid för att göra bra jobb. Ravens är för närvarande i toppen av AFC North-divisionen och har sin nästa match mot Los Angeles Chargers den 27 november. Så, vad är den näst bästa QB i hela ligan upp till?

Efter förra veckans vinst över Cincinnati Bengals är Ravens på topp. Och under bye-veckan kommer de att ta sig ledigt för att slappna av och återhämta sig för de kommande veckorna. Men det verkar som om Lamar Jackson har viktigare frågor att ta hand om.

Lamar Jackson ger en hjälpande hand på ett lokalt matställe

Lamar Jackson sågs distribuera kalkoner och sidor inför Thanksgiving Day vid det första årliga Community Fun Day “Catch-a-Turkey”-evenemanget på Blaze Pizza i Westminster. Det var ett samarbete mellan Carroll County Food Sunday, Westminster Rescue Mission och andra generösa sponsorer. Ett vittne delade ögonblicket för X och uttryckte sin beundran för QB. “Det är en sak att vara en topp 2 QB i ligan … det är en HELT annan sak att bara vara en bra person!!! Älska denna GUD VÄLSIGNA!!! @forever8dreame1 @Ljentertainmen3 !!! #RavensFlock”

Det är inte bara Lamar Jackson som samlar på bra karma. Supermom Donna Kelce kommer också att servera kyckling till kunder på ett matställe i Kansas City på måndag, före mötet mellan Chiefs vs. Eagles. Hon är tänkt att arbeta där från 10:00 till 11:00. Fans bör inte släppa taget om detta ögonblick för att träffa mamman till tvåstjärniga spelare från båda motståndarlagen.

Läs mer: Imminent Space X-Travis Kelce Collaboration pushar Jason att vädja till Elon Musk

Samtidigt vann Jacksons innerliga gest internets hjärtan, när folk hällde ut sina reaktioner i kommentarerna under inlägget.

Lamar-vällösa väcker nätanvändare med en ödmjuk, innerlig gest

@MissSassbox, en mindre kändis, gick ut och lovordade Lamar-vellous och sa att Jackson ler sitt största och vackraste leende när han hjälper andra under svåra tider.

@DaNationofUmar berömde Jacksons ödmjukhet och hur han, trots att han är en av de högst betalda QB:erna i ligan, och en av NFL:s mest kända personligheter, fortfarande är jordnära.

En annan X-användare, Anthony Russo, hävdade att han med den här handlingen bevisade att han inte bara var MVP på rutnätet utan också utanför planen.

@CornetaRavens visade överdriven beundran för sitt favoritlags stjärna QB, eftersom hon kallade honom den bästa personen att gå på jorden.

När Ravens svävar högt med ett rekord på 8-3, kan Jackson lyckas förlösa frukterna av sin goda karma på rutnätet och leda Purple Pain till en strålande säsong?

RELATED ARTICLES

Mest populär