Monday, December 4, 2023
HemBodybuilding"Bara din fästman om...": 3x Mr. Olympia Chris Bumstead klargjorde sitt förhållande...

“Bara din fästman om…”: 3x Mr. Olympia Chris Bumstead klargjorde sitt förhållande med blivande fru

Innehållsskaparen och idrottaren Chris Bumstead är en av de kända kroppsbyggarna från Kanada. Han är trefaldig mästare i Mr. Olympia Classic Physique. Vid 2022 Mr. Olympia-evenemanget kommer Bumstead att sikta på sin fjärde raka vinst.

Kroppsbyggaren är förlovad med den tidigare Ms. Olympia-vinnaren Courtney King. Paret delar ofta bilder med varandra på sociala medier. Men Bumstead delade nyligen en Instagram-berättelse som antydde hans nya förhållande till sin ekonomi.

Chris Bumstead är Courtney Kings?

I november förlovade den kanadensiska kroppsbyggaren sin långvariga flickvän. Det underbara paret delade sina vackra förlovningsbilder med fansen på sitt Instagram-konto.

Men i en av sina senaste berättelser delade Bumstead ett meme på sina Instagram-berättelser om att han inte är Kings fästman utan hennes “brosecco”. Memen läser så här, “Han är bara din fästman om han kommer från Fästmansregionen i Frankrike. Annars är han bara din gnistrande pojkvän. En brosecco.” Bumstead delade den här historien och taggade sin fästman och rubricerade den “#BROSECCO”.

Brosecco är ett känt kanadensiskt företag som producerar mousserande viner. Som svar på Bumsteads tag, lade King upp meme på sin berättelse och skrev, “min brosecco av en man.”

Paret verkar vara ett stort fan av detta vin och delar också med sig av några inre hemligheter relaterade till det. Kroppsbyggarparet är en favorit hos fans och absolut älskade av sina fans.

Bumstead och Kings kärlekstroy

Bumstead och Courtney är också innehållsskapare på YouTube som delar med sig av sina liv och professionella uppdateringar på sina kanaler. Under en sådan uppriktig chatt med sina fans avslöjade paret hur de träffade varandra redan 2018.

Hon sa ja. pic.twitter.com/Z4SlZRsB92

— Chris Bumstead (@c_bumstead) 6 oktober 2022

Bumstead var kär i den tidigare Ms. Olympia, men King var den som gled in i Mr. Olympias DM. Bumsteads DM:s svämmades dock över av texter från olika personer, som precis blivit tvåa i megatävlingen. Därför ignorerade han sin nu fästmans sms ett tag. Men senare träffade de två varandra personligen och blev snart förälskade.

Men paret har ännu inte meddelat sitt bröllopsdatum, eftersom Bumstead för närvarande är upptagen med att förbereda sig för 2022 Mr. Olympia. Tror du att Chris Bumstead kommer att försvara sin Mr. Olympia Classic Physique-titel?

RELATED ARTICLES

Mest populär