Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Bänkspelare pratar som förrätter": NBA World Roasts Lakers Veteran After Snarky Comments...

“Bänkspelare pratar som förrätter”: NBA World Roasts Lakers Veteran After Snarky Comments on 7 ft NBA Star

Los Angeles Lakers-stjärnan, Patrick Beverley, ångrar inte sina handlingar mot Phoenix Suns-stjärnan, Deandre Ayton, även efter att ha blivit avstängd i tre matcher utan lön. Noterbart är att Lakers-stjärnan fick avstängning för att ha stött bort Ayton på banan efter att han hånade Anthony Reaves förra veckan under matchen mellan Lakers och Suns. Och så småningom ledde det till att han missade back-to-back-matcher mot Spurs och Pacers. Samtidigt skapade Beverleys distanserade beteende ganska mycket oväsen på sociala medier, vilket resulterade i att det drog ytterligare uppmärksamhet från NBA-världen.

Patrick Beverley gick med i Barstool Sports podcast, där han förklarade sin sida av historien innan han vågade sig på att kritisera Ayton. Först började han med att svära Aytons agerande på banan. Dessutom svor han Ayton och tillade, “Vi går inte för det s—. Fråga folk som har spelat med mig. Fråga superstjärnor som lekte med mig. Det finns en anledning till att killar vill ha mig i sitt lag efter att de hört talas om handeln i somras.”

Utöver det bestämde sig Lakers-stjärnan för att inte hålla tillbaka någonting och sa att han alltid skulle stå vid sina lagkamraters sida om ytterligare orättvisor händer dem på banan, även om han skulle bli avstängd för det. Beverley sa att situationen var olycklig att han var tvungen att pressa honom men tillade, “Om jag kunde spela upp det igen, skulle jag göra exakt samma saker.”

NBA-fans reflekterar över Patrick Beverleys kommentarer

Samtidigt väckte hans ord, förutom att skapa mycket oväsen förra veckan, också mycket uppmärksamhet från fansen i går kväll. NBA-fansen reflekterade över denna fråga. De använde sociala medier för att uttrycka sina åsikter.

Här är några av fansens reaktioner:

Han har rätt. Ayton är så smutsig

— BEVERLEY FANATIC (@therealselena23) 29 november 2022

Pat Bev äger den där punken

— LeGoatFan23 (@LeThanos_fan23) 29 november 2022

pic.twitter.com/jC6OaQxZCF

— Begränsad Messi och begränsad inflytande (@LimitedAnd) 29 november 2022

Bänkspelare pratar som nybörjare. Jag hatar det.

— ⛷️🇺🇸 (@MazzullaBall) 29 november 2022

Beverly bara brottning vid det här laget minns du när han slet Westbrooks menisk? Shoves cp3 när han tittade också .. reeves är bättre än honom vid det här laget

— RR1991 (@Syphon91) 30 november 2022

Han äger det bedrägeriet

— Tay⚡️ (@GuWopTaySkii) 29 november 2022

Patrick Beverly är stolt över att vara en skurk, men han är ingen skurk. Han är en clown

— Revenge Tour (@TheOnlyJasonS) 30 november 2022

W Beverly

— ³⁰ ³ (@PlayoffPoole3) 29 november 2022

Pat Bev låste upp honom. Säg det högre Bev!!

— Nbaofficialstrash (@nbaoficialtrash) 29 november 2022

Många av fansen gillade inte hans attityd och kritiserade honom för hans agerande. Bland dem kommenterade ett fan till och med att han hatade hur Beverley pratade som en starter trots att han var en bänkspelare. Medan andra stöttade Beverley för att han stod bredvid hans lagkamrat. Därför var det blandade åsikter från fansen om kommentarerna från Beverly.

Vad tycker du om Patrick Beverleys kommentarer? Stötte du hans agerande på domstolen förra veckan? Vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär