Sunday, February 25, 2024
HemNFLBänkad Russell Wilson snubbar "ångest" som Broncos QB Pens "Tacksamhet" meddelande

Bänkad Russell Wilson snubbar “ångest” som Broncos QB Pens “Tacksamhet” meddelande

Det pågår dramatik i lägret i Denver Broncos. Varje ny dag ger oss något nytt. När beslutet att bänka stjärnan QB Russell Wilson offentliggjordes började uppståndelser. Även på presskonferensen förföljdes HC Sean Payton med frågor om QB. Och nu har Wilson tagit en annan väg.

Det var storsäljarna 2022, då Wilson flyttades från Seattle Seahawks till Broncos. Många hoppades att han skulle bli Peyton Mannings andra ankomst, men ödet hade inte det i beredskap för Wilson. Mitt i rapporterna om att han skulle tas bort från Broncos-listan, publicerade Wilson sina härliga höjdpunkter i Broncos-tröjan.

Slutet på Russell Wilson-eran?

Tidigare försvarade HC Payton sitt drag att bänka Wilson till förmån för Jarrett Stidham. “Vi försöker desperat att vinna”, sa Payton och syftade på deras uppförsbacke för slutspelet. Men Wilson delade med sig av en livslektion om oförenligheten av ångest och tacksamhet på sina sociala medier. “Tacksamhet… Tacksamhet, ångest och oro kan inte existera samtidigt. Inte samtidigt.”, skrev han.

Wilson postade en höjdpunktsrulle från matchen vecka 16 mot New England Patriots. En match där Broncos förlorade med 23-26. Men videon visar att felet inte ligger hos Wilson. Och hans statistik visar samma bild.

NFL vecka 17 Skadeuppdatering: Ny information om Trevor Lawrence, CJ Stroud och Brock Purdy

Vinnaren av Super Bowl har kastat minst 1 TD-pass i alla spelen hittills. En utmärkelse som väldigt få QBs kan göra anspråk på den här säsongen. 35-åringen har registrerat 26 TD, samma som Patrick Mahomes. Och hans vägledning och ledarskap kan inte betvivlas. Så i hans påtvingade frånvaro, kan Broncos ens ta sig till slutspelet?

Broncos önskar slutspel

På frågan om resonemanget att bänka Wilson, sa HC Payton: “För att få en gnista offensivt”. Och det råder ingen tvekan om att Broncos behöver en gnista för att ta sig igenom slutspelet. För närvarande har de bara 7% chans, en vinst skulle ta dem till 12%. Men det kommer fortfarande inte att räcka.

Broncos behöver desperat gynnsamma resultat på andra håll eftersom de låser horn med divisionsrivaler, Los Angeles Chargers. Det finns dock en rådande tanke att Broncos redan har gett upp säsongen, med många som tyder på att beslutet att sätta Wilson på bänken har mer att göra med ekonomi än att vinna.

Tror du att Broncos bänkar Russell Wilson av ekonomiska skäl eller för att vinna? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär