Friday, February 3, 2023
HemF1Ballsy Lewis Hamilton utmanade en gång drottningen själv, Serena Williams, till en...

Ballsy Lewis Hamilton utmanade en gång drottningen själv, Serena Williams, till en tennismatch

Mercedes-mannen, och sjufaldige världsmästaren, Lewis Hamilton, är bra på många saker, eller det strävar han efter att vara. Hamilton är den typen av person som vill fortsätta växa och nå nya höjder i allt han gör. Han inspireras konsekvent av många och strävar efter att inspirera många när livet går oss förbi.

Hamilton har offentligt delat sin beundran för systrarna Williams. Han sa en gång att Serena Williams inspirerade honom att bli den idrottsman han är idag. Systrarna Williams gav honom det ultimata hoppet att han också kan uppnå saker trots att han är en minoritet.

Lewis Hamilton, som också är den roliga persona han är, gjorde ett litet skämt och insisterade på att ta ner den legendariska Serena Williams.

Förr i tiden, när han spelade en tennismatch med den amerikanska fäktningsstjärnan Miles Chamley Watson, lade Hamilton upp en bild från matchdagen med texten som löd “Match point, We coming for you, Serena.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Till detta kommenterade Watson och sa: “Vem vill ha röken? Vi 450-0.”

Detta förvandlades till ett roligt skämt mellan den kanadensiska tennisstjärnan Genie Bouchard och Watson. Som Genie sedan tog till kommentarsektionen som svar och sa, “det är inte en faktisk poäng”

Watson svarade snabbt och sa: “Det är vårt rekord, Genie. Vi är bara så trevliga.”

Lewis Hamilton tillför mer till tabellen än vad man kan se. Han är inte bara en företagsam person, utan han är också snäll. Mercedes chef, Toto Wolff, konstaterar egenskaper som skiljer Lewis klass åt.

Toto Wolff lyfter fram egenskaper hos Lewis Hamilton som gör honom som ingen annan

Mercedes huvudman, Toto Wolff, delar med sig av saker om den sjufaldige mästaren som gör honom till den fantastiska idrottsman han är. Lewis Hamilton är inte begränsad till att vara en enmansshow.

Han tror faktiskt mycket djupt på lagarbete och laganda. Han håller laget nära sig och höjer deras ande när det är nödvändigt.

I en intervju nyligen sa Toto: “Hans personlighet under åren har blivit beundransvärd. Det har funnits tillfällen då laget föll isär på grund av dåliga resultat och han har lyft dem och motiverat dem.”

“Han har en ren mänsklig lagledning, något jag inte har sett hos andra idrottare.”

“Han är en känslomässig del av laget. Han har varit här i 10 år. Han är inte bara en anställd som du anställer och betalar. Han är en del av det”, sa han avslutningsvis.

Trots att han är mästare är han 2022 inte Lewis år. Men kommer 2023 att bli annorlunda för britten-brasilianen?

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär