Wednesday, February 28, 2024
HemTennis"Aww, de har samma frisyr" - Rafael Nadals bedårande ögonblick med en...

“Aww, de har samma frisyr” – Rafael Nadals bedårande ögonblick med en liten son i Brisbane vinner tennisfansens hjärtan

Rafael Nadal, som tillkännagav sin comeback till professionell tennis efter att ha varit utanför banan i nästan ett år, tog sig till tennisbanorna för intensiva träningspass. Men till sin förvåning fick den 22-faldiga Grand Slam-vinnaren sällskap av en speciell gäst när de två tog sig till domstolen tillsammans. Nadal, som blev pappa för bara ungefär ett år sedan, gick till domstolen med sitt litet barn när de två sågs hålla ihop racketarna medan de gick till domstolen.

När han såg detta hälsosamma ögonblick kunde hans fans inte sluta gnälla om fader-son-duon. Fansen tog till Twitter för att fylla kommentarsektionen med sina innerliga känslor efter att ha sett ett hälsosamt ögonblick.

Fansen reagerar efter att Rafael Nadal tagit sin son till domstolen för ett träningspass

När Nadal förberedde sig fick han sällskap av en oväntad gäst, hans son, i tunneln när han klev in på tennisbanan. Medan fansen fyllde kommentarerna med kärlek och tillgivenhet kunde vissa inte ens tro att det var far-son-duon.

Ett fan gick till Twitter för att fråga om barnet som följde med honom verkligen var hans son eller inte. “OMG är det verkligen Rafa Jr?!?” frågade fläkten.

Ett annat fan, som omhuldade det hälsosamma ögonblicket var fylld av kärlek och antydde att det var så gulligt att se den dödliga duon. “Det är så gulligt!” sa fläkten när han reagerade på inlägget.

Därefter var detta fan snabbt att upptäcka likheterna som de två hade och föreslog att båda hade samma frisyr. “Awww de har samma frisyr,” sa fansen.

En annan fläkt kom in och föreslog att fläkten var för söt och frågade om han kunde få en till. “Que fofo , pode arrumar mais um,” sa fläkten som översatt till engelska antyder: “Vad söt, kan du få en till.”

Sist men inte minst kom detta fan in och föreslog att han älskade ögonblicket när de två delade samma domstol och tog till sessionen tillsammans som en dödlig duo. “Jag det!” sa fläkten

Således var internet fyllt av glädje och omhuldade en hälsosam stund tillsammans när de två gick till domstolen tillsammans. Medan Rafael Nadal tränade hårt, gav hans son honom extra motivation.

Bara några dagar innan turneringsstarten kom Rafael Nadal före och föreslog hur han kände sig. Efter träningen reflekterade spanjoren över sina framsteg och kom fram med ett meddelande till sina fans.

Nadal ger sin ärliga dom efter att ha återvänt till träningen

I en intervju nyligen kom Rafael Nadal fram och pratade om hur han kände sig efter att ha kommit till Australien och slagit i näten. Han föreslog att han efter en månads träning mår bättre och hoppas på att få spela bra tennis. Han fortsatte vidare med att tillägga att han har fått mycket bra stöd i Australien och har haft några fantastiska minnen tidigare.

“Jag mår bra. Jag kan inte klaga. Jag mår mycket bättre idag än vad jag förväntade mig för en månad sedan. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad att jag har fått mycket bra stöd överallt och Australien har alltid varit en väldigt speciell plats för mig. (Jag har haft) oförglömliga stunder som jag tillbringade här, och jag ser fram emot ytterligare ett år här”, sa han.

Således, inför en massiv comeback, berättade Rafael Nadal om hur han kände sig. Inte nog med detta, han drog sig inte heller för att tacka platsen och de människor som alltid stöttat den 22-faldiga grand slam-vinnaren.

RELATED ARTICLES

Mest populär