Saturday, December 9, 2023
HemNFL"Awful" skada lägger till Tom Bradys lista över växtvärk när Buccaneers slutspelsförhoppningar...

“Awful” skada lägger till Tom Bradys lista över växtvärk när Buccaneers slutspelsförhoppningar börjar minska

På söndagskvällen stod Tom Brady och Buccaneers inför en tuff övertidsförlust mot Browns på FirstEnergy Stadium. Bucs gnuggade in salt i såret och förlorade också sin unga offensiva tackling Tristan Wirfs på förlängningen på grund av en skada i en freakolycka.

Brady och Bucs har redan haft massor av växtvärk den här säsongen på grund av skada. Dessutom gick Brady igenom stora personliga problem med sin nu ex-fru, Gisele Bündchen, vilket utan tvekan hämmade Bucs säsong totalt. Nu kan skadan på Wirfs bli ett stort bakslag för Bucs och chanserna att kvalificera sig till slutspelet.

Tom Brady pratar om Tristan Wirfs skada i Bucs förlust mot Browns

Efter matchen, när reportrar frågade Brady om Wirfs skada, sa Bucs QB: “Det är hemskt… Det är hemskt för oss. Det är hemskt för honom. Han är en fantastisk spelare för oss. Det är svårt att ersätta honom.”

Noterbart är att i fjärde kvartalet föll en av Browns spelare på Wirfs ben, vilket såg riktigt dåligt ut. Därefter kördes han av i omklädningsrummet under övertid. Många tror att det kostar Bucs spelet att förlora Wirfs på grund av skada. Tidigare spelade Bucs mot Rams i NFC Divisional-omgången och förlorade matchen; av en slump missade Wirfs matchen på grund av en fotledsskada.

Du kunde inte börja förklara denna skada för Tristan Wirfs. Definitionen av en freak olycka. pic.twitter.com/2N9rbzwSHg

— Daire Carragher (@DaireCarragher) 27 november 2022

Säkert att säga, Wirfs har varit avgörande i Bucs seger under de senaste månaderna. På tal om de senaste månaderna har Brady också ställts inför många problem när det gäller sin relation med sin ex-fru, Gisele Bündchen. Efter mycket drama skilde de sig äntligen från varandra förra månaden. Före skilsmässan hade Bucs ett rekord på 3-5 i NFC South divisionen; Brady spelade dåligt och många såg honom skrika på sina lagkamrater under matcher.

Intressant nog, efter skilsmässan, vann Bucs två back-to-back matcher och Bradys prestation förbättrades också drastiskt. Även om Bucs förlorade mot Browns, presterade Brady riktigt bra, då han kastade 246 yards med 2 touchdown-passningar. Däremot är de i en knepig situation just nu när det gäller sina slutspelschanser efter att ha förlorat mot Browns. Om de förlorar i slutspelet kommer det att bli en katastrofal säsong för Brady, både personligt och professionellt.

Wirfs kan ha undgått en allvarlig skada

Efter matchen pratade Bucs huvudtränare, Todd Bowles, om det, eftersom han inte kunde berätta om allvaret i den 23-årige offensiva tacklingens skada. Enligt den senaste Rapporteraröntgenrapporten kom som negativ, vilket betyder att han inte bröt benet.

Röntgenstrålar var negativa, sa källan. Mer optimism… 👇👇👇 https://t.co/gBdVRxfgCq

— Ian Rapoport (@RapSheet) 27 november 2022

En annan rapport tyder på att Wirfs gick i omklädningsrummet och tog en dusch efteråt. Säkert att anta, Bucs kommer inte att sakna honom på länge. MRT-rapporten kommer dock att berätta hela historien, om han har ett brott i benet.

RELATED ARTICLES

Mest populär