Tuesday, February 27, 2024
HemUfc"Away From Goggins" - Avkopplande Tony Ferguson innan han slåss mot Paddy...

“Away From Goggins” – Avkopplande Tony Ferguson innan han slåss mot Paddy Pimblett i UFC 296 gör MMA-fans förundrade

Tony Ferguson är redo att möta Paddy Pimblett på UFC 296. Den 39-årige före detta mästaren är under stor press och vill återuppliva sin karriär. Ferguson har varit i rampljuset på grund av sin intensiva träningsplan under den tidigare amerikanska marinsoldaten David Goggins. En ny Twitter-video av Ferguson har dock överraskat fansen totalt.

Amerikas favoritvideo idag

Ferguson tog till sitt Twitter-konto och delade en video där han dansade. Ferguson, 39, är i skymningen av sin karriär, och hans kamp med “The Baddy” kan bli hans sista om han inte vinner. Låt oss fördjupa oss i videon för att ta reda på hur fansen reagerade på hans senaste inlägg.

Fansen såg förvånade ut över den senaste Twitter-videon

Ferguson genomgick intensiv träning under David Goggins för att förbereda sig för sin match mot “The Baddy.” Medan många före detta MMA-atleter tillsammans med Pimblett kritiserade hans träningsmetoder, verkar Ferguson säker på sin träning under Goggins. Den tidigare amerikanska marinsoldaten är känd för sina strikta träningspass och ansträngande uthållighetslopp.

Men Fergusons senaste Twitter-video visar oss en annan sida av den tidigare mästaren. Vi kan se den tidigare mästaren i ett gemytligt humör och dra igång några danssteg.

Även om Ferguson kan se väldigt avslappnad ut i videon står mycket på spel för honom på UFC 296. Ferguson och Pimblett kommer att möta varandra med hopp om att vinna och befästa sin plats som titelutmanare. ‘The Baddy’ är en av de stigande stjärnorna i divisionen och har ännu inte besegrats inne i Octagon.

Å andra sidan kommer Ferguson efter en sexkamp förlorad sladd. “El Cucuys chans att vinna en titel blir mindre för varje dag. Hans nästa kamp med Pimblett kan bli ett karriäravgörande ögonblick för honom. Kommer 39-åringen att klara tillfället och vinna kampen mot “The Baddy?”

Fansreaktioner på den senaste videon av Tony Ferguson

Låt oss ta en titt på några av fansens reaktioner på den senaste videon.

En användare rådde Ferguson att göra en YouTube-spellista

En användare önskade mästaren all lycka och kommenterade:

Ytterligare en användare nämnde Goggins och hans ansträngande träningspass

En annan användare uppskattade den tidigare champs-dansen

En användare verkar positiv till UFC 296 och kommenterade

Man verkar säker på att Ferguson vinner och kommenterade

Läs mer: Leon Edwards borde inte satsa på UFC MW-titel ännu efter Colby Covington-kampen på UFC 296

Med UFC 296 bara några veckor bort kommer både Ferguson och och Pimblett att försöka befästa sin position i sin division. Medan många experter har antytt om en möjlig pensionering för Ferguson. Det ska bli intressant att se hur ‘El Cucuy’ ställer upp för sin match. Vem vinner kampen på UFC 296 mellan Paddy Pimblett och Tony Ferguson? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär