Saturday, December 9, 2023
HemMMAAvslöjat: Elite "$85K"-tillbehör som binder $200 miljoner till Conor McGregor med Drake,...

Avslöjat: Elite “$85K”-tillbehör som binder $200 miljoner till Conor McGregor med Drake, Jonah Hill och Roger Federer

En av eliterna i UFC är en före detta dubbelmästare, Conor McGregor. The Notorious började sin resa i en ödmjuk bakgrund men kastade sig snabbt till elitstatus. McGregor är för närvarande en av de rikaste UFC-fighters med ett nettovärde av 200 miljoner dollar. McGregor genererar en stor del av sin rikedom från sina globala varumärken, August McGregor och Proper No.12.

34-åringen har en charmig samling klockor som passar hans kroppslängd. Irländaren strular runt en sällsynt version av Rolex Daytona Cosmograph, som bara en handfull rika personligheter har. McGregors klocksamling är inget att skämmas över.

Conor McGregor äger en elit Rolex-klocka

Tidigare UFC lättviktsmästare, Conor McGregor stoltserar med en Gold Rolex Daytona Cosmograph Green Dial, som för närvarande säljs till ett pris av $85 000. Kändisar som t.ex Ankbonde, Jonah Hill, Roger Federer och John Mayer har alla haft denna ikoniska klocka också. Just den här klockan har ett speciellt utseende som skiljer den från andra modeller.

En glänsande grön urtavla tillsammans med en glänsande guldkropp ger klockan ett unikt utseende. Denna unika look gav den smeknamnet “Gold Hulk Rolex”. Eftersom musikern John Mayer populariserade denna modell, fick den också smeknamnet “John Mayer Daytona”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Celebrity Watch Spotter™ ⌚️ (@celebwatchspotter)

Det finns bara en handfull av dessa Gold Daytona tillverkade, vilket gör dem extremt sällsynta. Men den rika UFC-superstjärnan lyckades lägga vantarna på det. Den irländska MMA-fightern är dock inte främmande för att äga lyxklockor. Den rika irländaren prunkade sin samling på Instagram.

The Notorious’ Rolex-kollektion

Conor McGregor stoltserade en gång med sitt briljanta verk, Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona ($12 400) på en pressturné i LA. På den här bilden stod han framför det sista huset som Tupac Shakur förmodligen bodde i. Klockan kompletterar hans val av klädsel ordentligt.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Den populära Dublin-fightern stoltserade också med en Rolex Oyster Perpetual Day-Date (50 000 USD). Rolex Day-datumet, som namnet antyder, visade dagen och datumet tillsammans med tiden. Det gjorde den till den första i sitt slag att göra det, när den lanserades 1956.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

En annan dyr klocka i Conor McGregors kollektion är The Rolex Oyster Perpetual Day-Date 40 Green Dial ( 73 800 USD). Denna klocka representerar stolt Irlands gröna.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

UFC-superstjärnan har en magnifik samling Rolex-klockor.

Vad tycker du om The Notorious klockkollektion?

RELATED ARTICLES

Mest populär