Saturday, December 9, 2023
HemNBAAvslöjar Stephen Currys Warriors-dilemma och ex-Nuggets-stjärnan reflekterar över Crucial Missing Piece: Jag...

Avslöjar Stephen Currys Warriors-dilemma och ex-Nuggets-stjärnan reflekterar över Crucial Missing Piece: Jag gillar Kevon Looney men…”

Golden State Warriors är för närvarande ett av få NBA-lag som inte har en dominerande “center”. Trots tillägget av Chris Paul till sitt nuvarande Warriors-lag, kämpar 2022 års NBA-mästare för att hitta sin fart under den nya NBA-säsongen.

Golden State Warriors ligger för närvarande på 10:e plats i Western Conference. I en poddintervju nyligen på “Gils Arena Show” pratar ex-Nuggets-stjärnan Kenyon Martin med Gilbert Arenas om de aktuella Warriors-problemen och deras avgörande saknade del.

Kenyon Martins syn på GSW:s saknade pjäs

Martin nämner i podcasten, “Jag gillar Kevin Looney … men de behöver en postspelare, hund … De behöver någon som faktiskt kan gå och hämta en hink så det tar bort trycket.” Kenyon Martin säger indirekt att Warriors “trepunkts” spelstil kanske inte är den bästa strategin. Ex-Nuggets-stjärnan betonar vikten av att ha en skicklig “stor man” i färgen, som kan lätta på trycket från spelarna på en “dålig” skjutdag.

Värden frågar sedan Kenyon Martin, “Tänker du på några killar som kan passa dessa kriterier som skulle passa bra för det laget?”. Överraskande nog svarar Kenyon Martin, “Inte just nu…” Men ex-Nuggets-stjärnan erkänner sedan: “Det borde ha varit DeMarcus Cousins…de borde ha tagit honom tillbaka.”

Kenyon Martin klargör sedan att han respekterar Kevin Looneys returförmåga och övergripande spelstil. Han menar dock att en center borde ge spelarna i laget en annan sorts självförtroende. Värdarna diskuterar sedan olika NBA-utsikter som skulle kunna passa in i den nuvarande Warriors-truppen.

Warriors NBA-prestation så här långt

“I Am Disappointed” Celtics-legenden Kevin Garnett erkänner sin tidigare förutsägelse om att den tidigare Warriors-stjärnan inte åldrades väl

Golden State Warriors är för närvarande tionde i West Conference. Med ett vinst-förlust-förhållande på 7-8 kämpar Warriors fortfarande för att hitta sitt momentum som ett “mästerskapsutmanande” lag. Warriors satte stopp för sin förlustsvit på sex matcher efter sin senaste seger mot Houston Rockets. “Splash Brothers” slog ut sina hjärtan, med Klay Thompson som gjorde 20 poäng med 3 returer och 3 assist, och Stephen Curry gjorde 32 poäng, tog 5 returer och hade en assist. Chris Paul bidrog också mycket till denna vinst med en “dubbel-dubbel”. Han gjorde 15 poäng och hade 12 assist i matchen.

GSW-truppen hade en bra skyttedag då även andra GSW-spelare bidrog till lagets totalpoäng. GSW-centern Kevin Looney gjorde dock bara 7 poäng, tog 5 returer och hade 3 assist. Det är uppenbart att något går fel med hans prestation.

Många spekulerar i att Looneys spelstil kanske inte “passar” bäst med elitskyttet i Golden State Warriors. Vad är dina tankar om Kenyon Martins syn på GSW:s saknade pjäs? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär