Friday, February 3, 2023
HemBasketballAvsky av Shaquille O'Neals "Girls and Parties" Life, Kobe Bryant stung 7...

Avsky av Shaquille O’Neals “Girls and Parties” Life, Kobe Bryant stung 7 fot “Big Brother” med ett mörkt 5-ordsmeddelande

NBA-legendaren Shaquille O’Neal må vara en far och en familjefar nu, men det var inte alltid fallet. Under sitt ungkarlsliv levde Shaq säkert upp det stora. Och under Shaqs vistelse i Los Angeles innebar att vara centrum för Los Angeles Lakers-organisationen klubba, festa och dricka. Det var dock inget som imponerade på hans tidigare lagkamrat, Kobe Bryant. Därför uppstod friktion mellan de två superstjärnorna.

Shaq och Kobe blev en av de dödligaste duorna i NBA:s historia. De två spelade riktigt bra tillsammans och kompletterade varandras spel på golvet. Det var dock där Kobe drog gränsen.

Phil Jackson om frågorna mellan Kobe Bryant och Shaquille O’Neal

På banan kan Kobe och Shaq ha haft obestridlig kemi, men det var inte fallet utanför banan. O’Neals dokumentär, som för närvarande streamas på HBO, täckte utförligt en faktor som kan ha lett till nedfallet mellan de två legenderna.

Shaquille O’Neal var begåvad med atletiska förmågor som hjälpte honom på golvet. Kobe, å andra sidan, blev stor genom sin vansinniga arbetsmoral. Och det var där dessa två spelare inte möttes öga mot öga alls.

I avsnitt tre av Shaqs dokumentär talade den tidigare Lakers-tränaren Phil Jackson om förhållandet mellan dessa två superstjärnor. Jackson sa: “Det hade varit friktion innan jag kom dit, så det måste åtgärdas.”

“Shaq ville bli hans storebror, och Kobe sa: ‘Jag behöver ingen bror.’ De skulle vara separata och olika redan från början. Kobe sa: ‘Jag är inte intresserad av navkapslar eller tjejer eller vad som än händer där. Jag är intresserad av basket.”

Kobes referens till “tjejer och fester” antydde O’Neals vanor att klubba, dricka och umgås med kvinnor i LA:s nattliv. Det var något som inte var Kobes stil, eftersom han var mer fokuserad på sitt hantverk och att vinna mästerskap för laget.

Shaq och Kobe skildes åt

Kobe Bryant var hardcore när det kom till hans arbetsmoral. Han lät ingenting avleda hans uppmärksamhet från uppgiften. O’Neal, å andra sidan, var en rolig spelare som gillade att skoja lite då och då.

Dessa två spelare hade väldigt olika personligheter, men fick det på något sätt att fungera på golvet. Men deras dominerande körning tog slut efter att de två spelarna fortsatte med att vinna tre raka mästerskap för Los Angeles Lakers.

O’Neal lämnade Lakers och gick med Dwyane Wade och Miami Heat där han vann ytterligare ett NBA-mästerskap. Kobe valde att stanna hos Lakers och bygga sin egen dynasti. Det slutade med att han vann ytterligare två NBA-mästerskap med laget.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär