Wednesday, February 21, 2024
HemNBAAvgörande fråga om utomjordingar tvingar Charles Barkley att spy ut bitter sanning...

Avgörande fråga om utomjordingar tvingar Charles Barkley att spy ut bitter sanning på mediaveteranen

Från hans underhållande upprop, kommentarer och anekdoter om ett brett spektrum av ämnen, kan vi få fram att Charles Barkley vet lite om allt. Det senaste ämnet han har tagit itu med är yttre rymdvarelser, något som får även de bästa astronomerna att dra i håret. Men som vi vet är Sir Charles byggd annorlunda.

Amerikas favoritvideo idag

I det senaste avsnittet av sin nya show King Charles var den berömde astrofysikern Neil deGrasse Tyson gäst. Tyson är mest känd för att popularisera astrofysik, bryta ner komplexa begrepp och ha en nyanserad syn på möjligheten av utomjordiskt liv. Men är han mer begreppsmässigt tydlig än Sir Charles? Uppenbarligen inte.

Charles Barkley förmedlar visdom till Neil deGrasse Tyson

Den intressanta frågan, “Tror du på utomjordingar?” tillfrågades i programmet. Det första svaret kom från Barkley. Han sa nej. för jag har inte sett någon.” Även om detta är ett giltigt beslut, höll Tyson inte med NBA-veteranen i ett pulsslag. Han sa att man kanske inte hade sett någonting, men det borde inte hindra personen från att tro på det. Medan Chucks medvärd kom överens med Tyson, är Sir Charles skuren från ett annat tyg. Enligt hans övertygelse, om ingen har sett en utomjording heller, och vi inte har ett stycke konkreta bevis, hur ska han då tro att det är sant?

Barkley skulle sedan fortsätta att spy ut någon allvarlig sanning över sin gäst. Han började med att säga att det var en ära och ett privilegium att få träffa honom och visa lite respekt för 65-åringen. Barkley fortsatte sedan med att säga, “Om vi ​​hade en person som kom hit som träffade en utomjording, skulle vi inte ha dig med i programmet”. Det här är inte ens det mest brutala svaret vi har sett från Round Mound of Rebound, men det skickade Tyson på baksidan.

“TNT är ett gäng dummies”: Charles Barkley straffar arbetsgivaren för att ha förstört hans överraskning i New York

Har Shaquille O’Neal sett en utomjording?

Medan Sir Charles är en outsider när det kommer till begreppet yttre rymdvarelser, hävdar hans gode vän Shaquille O’Neal att han har sett en verklig utomjording, (nåja inte riktigt). Under ett framträdande i Jimmy Kimmel-showen blev Big Man tillfrågad om hans syn på UFO och han fick mest Shaq-respons för det.

Shaq tog med sin bror från en annan mamma till blandningen och skrattade roligt: ​​”Jag tror definitivt på UFO eftersom Charles Barkley ser ut som en utomjording.”

Oavsett vad du tycker om utomjordingar, se till att du inte frågar Sir Charles om det om du inte har sett en ännu.

RELATED ARTICLES

Mest populär