Saturday, December 2, 2023
HemViralSportsMomentsAvgång av 29-årig spelare som kommer att ändra säkerhetsparadigmet inom ishockey, lägga...

Avgång av 29-årig spelare som kommer att ändra säkerhetsparadigmet inom ishockey, lägga till ett nytt kapitel i sporten

Tuffhet mäts ofta i blåmärken i puckstorlek hos spelare i ishockeyns värld. Men även efter att veta att spelet är utsatt för sådana

Adam Johnsons plötsliga och tragiska bortgång, den anmärkningsvärda amerikanska hockeyspelaren, har föranlett en omvärdering av säkerhetsåtgärderna i NHL. Attitydförändringen inom hockeygemenskapen avslöjar dramatiken kring säkerhetsutrustningen.

Personligt engagemang för att närma sig ishockey med försiktighet

En 29-årig Nottingham Panthers-spelares alltför tidiga bortgång hade en känslomässig inverkan på TJ Oshie, som delade ansvaret för att vara en NHL-spelare och medgrundare av ett hockeyklädselföretag. Oshie gjorde därför ett personligt åtagande att prioritera sin egen säkerhet.

I en intervju med News Channel Nebraska River Country delade Oshie sin anledning till att han valde att bära nackskyddet, “Jag tänkte på mina barn. Jag går mot slutet av min karriär, och jag ville bara ta det där extra steget för att skydda mig själv och skydda deras pappas framtid.”

Han prioriterar nu sin egen säkerhet genom att bära en undertröja med ett inbyggt skyddsskydd som skyddar hans nacke. Detta sätter honom som en synlig symbol för att upprätthålla balansen mellan säkerhet under jakten på seger och att ta proaktiva åtgärder för att undvika potentiella faror på isen.

Ishockey tar steg mot att bli en säker sport

Engelska ishockeyförbundet har vidtagit en revolutionerande åtgärd efter Johnsons död som gör det obligatoriskt för alla spelare att bära nackskydd. För sina mindre ligaspelare har Pittsburgh Panthers infört steget.

Ishockeyklubben på gymnasiet i Pennsylvania lanserar extraordinärt initiativ för blinda unga sportentusiaster

Ishockeysändaren Seth Benett flyttar fokus på det rådande tankesättet hos spelarna som ofta vägrar att kompromissa med sin tuffa image. I ett av sina uttalanden till CNN Sport belyser Bennett de fördomar som är knutna till att bära säkerhetsutrustning, “Jag tror att det finns en machismo inom ishockey där du ses som något mindre om du väljer att bära mer skyddsutrustning. ”

I ett försök att påskynda antagandet av säkerhetsutrustningen uttryckte Gary Bettman, NHL-kommissionären, sin villig att gå vidare med en diskussion om införandet av nackskydd genom en infasad grund eller mandat. Under tiden föreslår USA Hockey att täcka så mycket halsområde som möjligt eftersom inget skydd kan eliminera risken för rivsår.

Även om framtidens säkerhet inom ishockeyn fortfarande är tvetydig försöker sporten ge sitt bästa för att stabilisera mellan tradition och prioritering av spelarnas välmående. Genom att främja en kultur som omfattar proaktiva åtgärder kan ytterligare missöden på isen när du spelar sporten undvikas.

RELATED ARTICLES

Mest populär