Wednesday, February 21, 2024
HemTennisAustralian Open News: Danielle Collins släpper en hjärtskärande pensioneringsbomb efter en förödande...

Australian Open News: Danielle Collins släpper en hjärtskärande pensioneringsbomb efter en förödande förlust mot Iga Swiatek

Fansen har sett en känsla av besvikelse när de bevittnar Danielle Collins avtagande form. Medan den amerikanska tennisstjärnan en gång brukade styra banorna med sina fantastiska färdigheter och aura, verkar det som om hon är på väg att avsluta sin professionella karriär.

Danielle Collins förlorade nyligen sin andra omgångsmatch mot Iga Swiatek. När WTA-stjärnan var tvungen att möta ett nedslående utträde ur Australian Open, släppte hon ytterligare en bomb genom att antyda slutet på sin karriär.

Danielle Collins medger att hon är nära att meddela sin pensionering

I en intervju efter matchen efter hennes senaste nederlag mot Iga Swiatek i Australian Open, chockade den amerikanska tennisstjärnan Danielle Collins fansen genom att erkänna att den här säsongen skulle få ett slut på hennes tävlingsresa på banorna. Collins delade, “Vid det här laget, du vet, är jag typ i slutet av min karriär och de svider inte lika mycket, om jag ska vara ärlig. Jag känner att jag har kommit till en punkt där de uppenbarligen spelar roll, och du vet, min karriär betyder mycket för mig, men i slutändan vinner du eller förlorar du, och det är allt som finns att göra. Det.”

Detta är den sista #AusOpen för Danielle Collins, som bekräftade att hon kommer att sluta tävla efter detta år.

Vi önskar vår finalist 2022 det allra bästa pic.twitter.com/sz9vBo4YZu

— #AusOpen (@AustralianOpen) 18 januari 2024

Tillsammans med att släppa denna oväntade bomb, uttryckte tennisstjärnan en känsla av acceptans för beslutet när hon tillade: “Ja, det här kommer att bli min sista säsong, faktiskt, att tävla. Jag vet inte riktigt när, men det här blir min sista säsong, och jag ser verkligen fram emot det.”

Nu när tennisstjärnan har bekräftat att hon drar sig tillbaka är det bästa fansen kan göra att vårda hennes begränsade närvaro på tennisbanorna och berömma henne med ett varmt farväl när det är dags.

Inlägget Australian Open News: Danielle Collins släpper en hjärtskärande pensioneringsbomb efter förödande förlust mot Iga Swiatek dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär