Thursday, November 30, 2023
HemBasketballAtt se nära vän få öre på dollarn efter $11 miljarder försäljning...

Att se nära vän få öre på dollarn efter $11 miljarder försäljning kvar 5x NBA-mästaren Dennis Rodman i fullkomlig misstro

Berättelserna om Dennis Rodman upphör aldrig att underhålla. NBA-legenden hade underhållande sällskap omkring sig för det mesta. Sättet han levde sitt liv på vände honom mot olika människor som hade de mest fantastiska historierna. För nästan ett decennium sedan bestämde sig den femfaldige NBA-mästaren för att berätta en liknande historia som fortfarande skulle väcka ögonglober. The Worm mindes det lugnt samtidigt som han var bland unika företag.

Chicago Bulls-legenden mindes hur han en gång satt med sin vän som sålde MySpace och företaget senare såldes till någon annan enhet för mer än 20 gånger dess värde.

Dennis Rodman om sin väns olyckor

Dennis Rodman hade ett mycket aktivt socialt liv när han byttes från Detroit Pistons till San Antonio Spurs. Han brukade träffa många människor under sina täta besök på klubbar och fester. Rebound-kungen var inte främmande för ordet “kändis” själv. Många människor flockades runt honom för att vara en del av en av de största stjärnorna i ligan. Detta skapade några intressanta vänner och vilda upplevelser och berättelser.

En av dessa berättelser inkluderade Rodmans vän som sålde MySpace till en av de största nyhetssändarna i världen.

“Min vän ägde MySpace, eller hur. Han sålde den för 500 miljoner dollar till Fox [Broadcasting], höger. Sedan sålde Fox den och tjänade 11 miljarder dollar. Så min vän tittade på mig och sa en sak: ‘F**k.’ Det var allt han sa: ‘F**k’” sa Rodman.

Rodman talade om 580 miljoner dollars förvärv av sociala medieföretaget av News Corporation i juli 2005. Webbplatsen för sociala medier fick senare en enorm värdering, vilket gjorde att den ursprungliga säljaren stod inför en enorm förlust. MySpace har sedan dess dött en långsam död, och kanske var beslutet inte så illa.

Grundarna av MySpace var Chris DeWolfe, Tom Anderson och Jon Hart. Det är dock inte klart vem Rodman syftade på. Rodman och hans berättelser är ibland otroliga, men fakta tyder på att detta kan vara sant. NBA-legenden berättade den här historien redan 2013, medan han slentrianmässigt rökte en cigarr på en gräsmatta.

Den tvåfaldiga DPOY åkte en gång på en 48-timmars Vegas-resa med tillstånd från sin tränare. För han behövde lite tid för att uppdatera sig. Rodman kom dock inte tillbaka efter de tillåtna 48 timmarna, och Michael Jordan var tvungen att leta efter honom.

Vad tycker du om Dennis Rodmans kommentar om MySpace? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär