Monday, December 4, 2023
HemMLBAtt reda ut potentiella orsaker till varför Dodgers inte kan förfölja Shohei...

Att reda ut potentiella orsaker till varför Dodgers inte kan förfölja Shohei Ohtani och Mike Trout i Free Agency trots deras tillgänglighet

Los Angeles Angels har gått igenom ett tufft år. Efter en hjärtskärande säsong 2023 måste de nu klara av det förestående utträdet av deras stjärna tvåvägsstjärna, Shohei Ohtani. Teamet är också öppet för att byta ut sin niofaldiga Silver Slugger-hitter Mike Trout, om han skulle begära det. I en stor miss kan ett lag som inte kunde göra det bra även med två av ligans största talanger på sin lista förlora nämnda stjärnor samtidigt. Kommer de att välja att stanna i LA?

Halos rivaler över stan, Los Angeles Dodgers, har tittat på den dynamiska Troutani-duon under lång tid. Men trots fansens förväntningar kanske Dodgers’ Ohtani-Trout-erövring inte kommer att äga rum – och det av goda skäl.

Har Dodgers budget för att ha råd med Ohtani och Trout på samma lista?

Shohei Ohtanis nästa prognostiserade kontraktsvärde förutspås bli cirka 500–600 miljoner dollar. Om det går igenom kommer han att slå Trouts största MLB-kontraktsrekord på 12 år, 426,5 miljoner dollar. Nu vet vi alla att Dodgers har djupa fickor; de har lyckats upprätthålla en ganska kostsam laguppställning den här säsongen värderad till $283 miljoner. Men har de råd med två av basebollens största superstjärnor till fullt värde?

Nu, med Trouts slagord på 426,5 miljoner dollar, har sluggern en årslön på cirka 35,45 miljoner dollar. Han har fortfarande sju år kvar på sitt Angels-kontrakt, så skaffa honom i blått, Dodgers måste betala $248,15 miljoner plus eventuellt förlängningsvärde. Shohei Ohtanis förutspådda $535 miljoner för 11 år (enligt ett Sports Illustrated-segment) kommer att få Dodgers att betala honom bra $48,63 miljoner årligen.

Dodgers har redan sex spelare som de måste betala över 10 miljoner dollar per år: Freddie Freeman (27 miljoner dollar), Mookie Betts (25 miljoner dollar), Clayton Kershaw (20 miljoner dollar), Chris Taylor (15 miljoner dollar), Max Muncy (13,5 miljoner dollar). ), och JD Martinez (10 miljoner USD). Bland de högst betalda spelarna lämnar Clayton Kershaw laget den här säsongen. Det, tillsammans med några andra spelare, kommer att frigöra tillräckligt med utrymme i Dodgers lönelista för att stödja två $25 miljoner eller tre $10 miljoner per år spelare i deras lag. Varken Trout eller Ohtani faller inom den prisklassen, så att hålla båda tillsammans samtidigt skulle inte vara ett genomförbart alternativ för Dodgers just nu.

Pitchers eller Hitters? Vem kommer Dodgers att prioritera denna Free Agency?

Dodgers har varit i stort behov av kannor under några säsonger. Deras nuvarande högsta genomslagsfrekvens av en pitcher under en enda eftersäsong är 137 SOs av Clayton Kershaw, följt av 119 SOs av Bobby Miller och 117 SOs av Julio Urias. Med Shohei Ohtanis höga strejkfrekvens på 167 den här säsongen kommer han att bli ett ovärderligt tillskott till laget. Men det finns en liten hicka som kan hindra det från att hända.

Ohtani kommer inte att vara tillgänglig att spela under hela säsongen 2024 på grund av en armbågsskada som han håller på att återhämta sig från. Med tanke på pitcherns oundvikliga frånvaro kommer det inte att vara tillrådligt för Dodgers att anställa honom förrän 2025. Ja, Ohtani har också en magnifik slagform. Laget har dock redan träffar som Freeman och Betts, som har gjort 211 respektive 179 träffar den här grundserien. På tal om slagare, varför vill de fortfarande att Trout ska gå med i laget trots att de har bättre än genomsnittet slagare i laget?

Varför kommer Dodgers att signera en skadebenägen öring?

Mike Trout kan ha varit frånvarande under större delen av säsongen 2023, men hans karriärrekord kan skryta med historien om en legendarisk slagman som har gett mer än sitt saltvärde till sitt nuvarande lag. Han har fått 1624 träffar och 940 RBI med 85,2 WAR och 0,301 BA under sin 12 år långa basebollkarriär. Tyvärr har Trout blivit ett offer för en skadeserie, som började 2022. Han skadade sina händer, vänster ljumske, rygg och fot fem gånger under hela säsongen; 2023 fick han två handskador under två månader i följd.

Trots hans skadebenägna historia skulle det mer logiska alternativet för Dodgers vara att välja Trout framför Ohtani; laget kommer inte att ha råd med dem båda samtidigt. Öring kommer med en billigare prislapp på $35,45 miljoner jämfört med Ohtanis beräknade $48,63 miljoner. Dodgers skulle kunna använda sin All-Star-form mellan skadorna om han fortfarande får dem under 2024. Med Shohei Ohtani skulle Dodgers slösa bort ett år på att låta honom spela slagträ, med stor chans att få honom ytterligare skadad och saknad mer pitchingtid. Är det inte bättre att ha en konsekvent skadad soldat än att riskera att förlora en överpresterande i ett chansspel?

Varför skulle Mike Trout byta till ett annat Los Angeles-lag?

Öring har varit ganska ihärdig med att hålla fast vid Los Angeles Angels från första början. Laget har varit transparenta med att inte stoppa honom om han skulle välja att spela för ett annat lag, men det vill han inte göra. Det verkar dock som att änglarna kommer att ha svårt att ha råd med en spelare som Trout inom överskådlig framtid, då de måste vinna ett bra antal matcher för att hålla sig kvar i slutspelet och behålla en stabil inkomst av intäkter under säsongerna. Med tanke på deras 73-matcher vinster den här säsongen verkar det som en dröm just nu.

Trout är 32 år gammal, vilket betyder att han redan har nått MLB:s genomsnittliga pensionsålder på 30. Han har fortfarande mycket kvar att ge till diamanten i ungefär 6 år till. Om Dodgers har chansen att draft dem, ska de gå med Ohtani, Trout, båda eller inget av dem? Låt oss veta dina åsikter i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär