Wednesday, December 6, 2023
HemNFLAtt kväva Tampa Bay Buccaneers får Tom Brady att tänka på sin...

Att kväva Tampa Bay Buccaneers får Tom Brady att tänka på sin “lånade tid” i NFL-dagarna efter skilsmässa med Gisele Bündchen

Tampa Bay Buccaneers gick tillbaka till förlorande sätt på söndagen. Efter en chockerande övertidsförlust mot Cleveland Browns har Tom Brady och Co 5-6 den här säsongen. Buccaneers har tur att de är i NFC South där de fortfarande toppar divisionen. Och Tom Brady känner sig lycklig över att vara med i jakten på slutspelet vid 45 års ålder.

I avsnittet den 28 november av “Let’s Go Podcast” med Tom Brady, Jim Gray och Larry Fitzgerald delade TB12 sin spelplan och tankeprocess i skymningen av hans karriär. Brady är inne på sin andra period i ligan efter sin mini-pensionering i februari i år. Det fanns spekulationer om att detta till slut ledde till slutet på hans 13-åriga äktenskap med Gisele Bündchen.

DYK DYPARE

Tampa Bay Buccaneers förlorade med 23-17 mot Cleveland Browns. Detta satte ett slut på en historisk rekordserie från Tom Brady. Brady hade inte förlorat, med sitt lag före med sju poäng och med mindre än två minuter kvar, på 218 matcher. Jim Gray frågade Brady om hans nyligen brutna rad och om han tänker starta en ny serie nästa säsong. Brady var exalterad över att ha en chans till en början. Den sjufaldige Super Bowl-mästaren erkände dock senare det absurda i det.

Tom Brady tror att det kanske inte är för mycket tid kvar

Tom Brady spelar verkligen inte som en 45-årig quarterback. Tampa Bay Buccaneers QB har mer än 3000 passningsyards efter vecka 12 tillsammans med 14 touchdowns. Han har bara blivit avlyssnad två gånger och sitter för närvarande på 92,4 passersbetyg. Brady slår rekord och sätter standarder för svåra för att slås. Nyligen passerade TB12 gränsen på 100 000 passerande yard mot LA Rams. Brady vet dock att han inte har de tjugo år som krävs för att bygga upp den där 218-0-sviten igen.

”Jag är på lånad tid i alla fall. Jag älskar att tävla fortfarande. Men jag skulle säga, vid det här laget är det från dag till dag, spel till spel, sa 15x Pro Bowler. “Jag är bara fokuserad på vad vi behöver göra för att förbättra den här veckan. Och gå ut och träna”, tillade han. Brady är inne på det sista året av sitt kontrakt med Buccaneers och kommer att vara en fri agent efter den här säsongen. Hans nästa resmål är osäkert. NFL:s mest vinnande quarterback vill dock fortsätta vinna.

Tom Brady och Buccaneers tar emot sina divisionsrivaler, 4-8 New Orleans Saints nästa söndag på Raymond James Stadium. Kan TB12 och hans män komma tillbaka till att vinna mot de kämpande Saints?

RELATED ARTICLES

Mest populär