Wednesday, February 1, 2023
HemMMA"Att handla Viktor Bout för Brittney Griner är som att byta Tom...

“Att handla Viktor Bout för Brittney Griner är som att byta Tom Brady för” – WNBA Stars frigivning från rysk internering får ovanlig jämförelse från UFC Star

WNBA-stjärna Brittney Griner fängslades i Ryssland i 10 månader för påstådd innehav av illegal narkotika. Hon handlades dock nyligen med den internationella vapenhandlaren Viktor Bout för hennes frigivning från ett ryskt fängelse. Grinersläppet har väckt många reaktioner från befolkningen, såväl som några stora namn. Även om UFC-stjärnan, Derek Brunson hade den mest ovanliga reaktionen på saken.

Brunson gjorde en ganska konstig jämförelse av denna handel med NFL-superstjärnan Tom Brady och en Adam Sandler-karaktär. Det är korrekt. Det är verkligen så oväntat som det låter.

UFC-stjärnan hade den uddaste inställningen till Brittney Griner-handeln

Derek Brunson tog till Twitter för att framföra hans syn på handeln mellan WNBA-stjärnan Brittney Griner och en internationell vapenhandlare, Viktor Bout. Denna handel, enligt Brunsoningen som helst mening.

UFC-stjärnan fortsatte med att jämföra fängelsehandeln med NFL-superstjärnan Tom Brady och en Adam Sandler-karaktär från filmen “The Waterboy”.

Att byta Viktor Bout för Brittney Griner är som att byta Tom Brady mot Bobby Boucher 😂😂😂😂 . Vem vann den handeln!?!? pic.twitter.com/42GcJimfAz

— Derek Brunson (@DerekBrunson) 8 december 2022

Brunson skrev: “Att byta Viktor Bout mot Brittney Griner är som att byta Tom Brady mot Bobby Boucher 😂😂😂😂 . Vem vann den handeln!?!?”

UFC-fightern jämförde fångbytet med att hypotetiskt byta NFL-superstjärna Tom Brady för ‘Bobby Boucher’, en karaktär som spelas av Adam Sandler i filmen ‘The Waterboy’ som fungerar som Water boy för Louisianas colleges fotbollslag.

Brunson har verkligen en förmåga att ta fram de mest märkliga synpunkter på något ämne på ett sätt som ingen skulle kunna förutse.

Basketstjärnans fru ger sitt uttalande:

Nyheten om hennes frus frigivning överväldigade Cherelle Griner, fru till Brittney Griner. Hon tackade USA:s president, Joe Biden, och hela administrationen för deras ansträngningar att få tillbaka hennes fru.

Brittney Griners fru, Cherelle, talade i Vita huset efter nyheten om Brittneys frigivning från Ryssland. pic.twitter.com/9STERB8ow2

— ESPN (@espn) 8 december 2022

Cherelle Griner sa i sitt tal att de senaste månaderna hade varit de mörkaste i hennes liv. Hon fortsatte med att uttrycka sin glädje över att hennes familj återigen är “hel” idag. Det har dock inte funnits något som helst klargörande om WNBA-stjärnans framtid i spelet. Men från och med nu, Griners fans och familj är bara glada över att se henne tillbaka efter månader.

Tror du att vi får se Brittney Griner spela igen i WNBA? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär