Monday, December 4, 2023
HemOlympicsAtt följa sin flickvän Mikaela Shiffrin från backar till stil Aleksander Kilde...

Att följa sin flickvän Mikaela Shiffrin från backar till stil Aleksander Kilde tar steget in i över 4 miljarder dollar modeföretag

Drottningen av de snöiga backarna Mikaela Shiffrin och hennes norska alpina skidåkarpojkvän, Aleksander Aamodt Kilde, har blivit ett av sportens mest älskade par. Från lättsamma tävlingar till ESPY röda mattan till lekfulla upptåg, soldränkta äventyr på Maui och vardagliga upptåg, deras hälsosamma anslutning fängslar konsekvent fansen.

Kilde och Shiffrin, som träffades första gången 2017, har sakta men säkert blivit en integrerad del av varandras liv som ömsesidiga källor till motivation och inspiration. I sin senaste strävan har den norske skidåkaren, inspirerad av sin flickvän, gått in i ett modesamarbete med ett varumärke värt över 4 miljarder dollar.

Aleksander Kilde går in i ett samarbete med varumärke värt över 4 miljarder dollar

I sin senaste Instagram-story delade Aleksander Kilde en betydande uppdatering. Han publicerade en berättelse av Daniel Grieder, den schweiziska entreprenören och VD för Hugo Boss. Kilde och Grieder stod sida vid sida, med Kilde med en snygg Hugo Boss-huvtröja i bomull med tufft och bruna byxor. Den medföljande bildtexten löd: “Välkommen till team @boss, @akilde! Ditt tänkesätt, energi och fokus fångar verkligen vad det betyder att #BeYourOwnBOSS!”

Denna enorma affär med Hugo Boss, ett varumärke värt över 4 miljarder dollar, utstrålar den enorma stjärnmakt Kilde har. Detta har också väckt spänning bland fansen att se honom följa i sin damkärleks fotspår, Mikaela Shiffrin, från de snöiga backarna till modevärlden.

Mikaela Shiffrin från backen till stil

Den historiebrytande Mikaela Shiffrin är en av vår tids största alpina åkare, med 89 världscupsegrar på sitt namn. Naturligtvis gör detta henne till ett exceptionellt val när det kommer till varumärkes- och modeaffärer. Under 2019 ingick Shiffrin ett flerårigt partnerskap med det kolossala varumärket Adidas, vars nettovärde är nästan 35,33 miljarder dollar. Pressmeddelandet vid den tiden lyfte fram Shiffrins samarbete med Adidas för att stödja Terrex-märket för utomhusutrustning, och betonade hennes roll att “inspirera nästa generation av idrottare”.

Hon gick också med i varumärkets “Creator”-kampanj och blev den första snösportatleten som gick med i Creator-teamet. Bortom Adidas har Shiffrin utökat sitt inflytande genom varumärkesaffärer med stora aktörer i branschen, inklusive Atomic, Barilla, Bose, Longines, Visa, Oakley, Leki, Reusch och Smartwool.

Trots att hon är en certifierad Swiftie slutar Mikaela Shiffrin att dedikera en unik hyllning till Taylor Swift och Travis Kelce

När han ger sig in i modevärlden förutser fansen ivrigt Kildes inverkan och följer i fotspåren av sin megastjärna flickvän, Mikaela Shiffrin, med hopp om att hans inflytande kommer att ge eko precis som hennes.

RELATED ARTICLES

Mest populär