Sunday, December 10, 2023
HemeSports"Att bygga den här verksamheten är som kokain för mig" - YouTubes...

“Att bygga den här verksamheten är som kokain för mig” – YouTubes 500 MILJONER USD Man MrBeast delar sin besatthet av att uppnå framgång

YouTubes största namn, MrBeast, var nyligen med på Forbes prestigefyllda 30 Under 30 2023-lista. I intervjun reflekterade MrBeast över sin drivkraft att skapa innehåll och växa sin verksamhet. Han påminde också om sina första dagar och hur hans besatthet var en av de största anledningarna bakom hans astronomiska framgång.

Jimmy Donaldson aka MrBeast har blivit ett känt namn på senare tid. Med över 114 miljoner prenumeranter och miljarder totalt antal visningar på sin kanal är Jimmy ett eget varumärke. Han har framgångsrikt skapat ett företag i cirkeln för att skapa innehåll online som en dag skulle kunna utmana några av de största varumärkena i världen.

Förutom att vara en banbrytare när det gäller att skapa innovativa koncept för videor, är Jimmy en hjärna inom marknadsföring. En gång klädde mannen ut sig till dagens Willy Wonka och byggde en hel chokladfabrik för att göra en video och

MrBeast delar att han var utstött i sina yngre år

I intervjun med Forbes delade MrBeast hur besatt han var av sin verksamhet. han sa, “Jag är bara besatt av det. Jag är besatt av det hela tiden jag sover. Sedan drömmer jag om det, sedan vaknar jag och jag gör det igen. Att bygga den här verksamheten är som kokain för mig. Jag vet bara inte hur jag ska sluta.”

DYK DYPARE

Jimmy berättade att han tillbringade fem år av sitt liv med att bara vara besatt av YouTube. Han brukade studera alla framgångsrika videor tusentals gånger för att ta reda på varför de fick så många visningar. Han delade denna besatthet av innehållsskapande, och onlineverksamheten hade gjort honom till en utstött i sin skola.

“Jag kunde helt enkelt inte tala normalt tonårsspråk. Jag kunde bara inte lista ut det. Det var förlamande…”, sa miljonärinfluencern. Jimmy berättade hur naturligt det är för honom att prata med en kamera än en person. Den unga influencern påminde om hur hans familj brukade tro att han var “stum”.

Enligt MrBeast, i sina yngre dagar, hittade han aldrig någon som delade hans passion. Så han brukade hålla sina ord för sig själv och fokusera på att förstå och fullända sitt hantverk. Jimmy berättade hur han lyckades få 100 000 prenumeranter med en sliten iPhone och sin brors gamla bärbara dator. Han tränade sig själv i att redigera sina videor för att minska kostnaderna och sparade varje krona för att uppgradera sin utrustning.

Till slut blev denna besatthet som alienerade Jimmy i hans yngre dagar hans största styrka. Han lyckades samla på sig ett imperium och ett nettovärde på $500 miljoner innan han ens fyllde 25. MrBeast är verkligen en av de ljusaste inspirationerna för den unga generationen och ett lysande exempel på hårt arbete med genvägar.

RELATED ARTICLES

Mest populär