Sunday, February 25, 2024
HemBoxing"Att använda mantel istället för rustning, han lärde sig sin läxa": Deontay...

“Att använda mantel istället för rustning, han lärde sig sin läxa”: Deontay Wilders outfit för Joseph Parker Fight blir stadens samtalsämne på “Day of Reckoning”

“Day of Reckoning” är äntligen här och scenen är klar. Den co-main event på det stjärnspäckade saudiarabiska kampkortet har redan avslutats som Joseph Parker besegrade Deontay Wilder. I vad som bara kan kallas ett chockerande resultat orsakade Joseph Parker en stor upprördhet genom att vinna matchen via enhälligt beslut. Även om Wilder var favorit som gick in i kampen, blev det tufft för den tidigare mästaren att komma ut på topp den här gången.

Amerikas favoritvideo idag

Parker har blivit mentor av Wilders rival Tyson Fury själv så det gav honom så småningom ett försprång mot “Bronsbombern”. Wilders ringrost kostade honom kampen den här gången och återvände till handling efter hans sista match mot Robert Helenius i oktober förra året. Ändå, på tal om kampen, var Wilders ringoutfit återigen något att bevittna.

Wilders majestätiska inträde i ringen

Vad resultatet än kan bli, en sak är säker, Deontay Wilder underhöll sina fans med sitt bidrag. Eftersom alla ögon väntade på att den tidigare mästaren skulle komma in i ringen, gjorde han det på ett storslaget sätt. Wilder gick in med en krona på huvudet.

Dessutom tog han på sig en utsökt dräkt som ytterligare accentuerade hans charm när han gick mot ringen. Temat med lågor när han tog sig till den kvadratiska cirkeln tog storheten till sitt yttersta. Icke desto mindre fångade hans outfit definitivt fansens uppmärksamhet när bilden dök upp på sociala medier.

Fansens reaktion på den tidigare mästaren Deontay Wilders outfit

När han gick in i ringen gjorde “Bronze Bomber” återigen vågor med sin entré till Joseph Parker-kampen. Alla var dock inte imponerade av hans glittrande krona. Ett fan tog upp sina uttalanden redan 202o när han skyllde på sin outfit för sin förlust mot Tyson Fury. Han hävdade att Wilder återigen kommer att använda samma ursäkt om han förlorar den här gången. Fansen skrev, “Han är på väg att skylla sin L på den igen titta”.

Ett annat fan deklarerade djärvt sina förutsägelser för den pågående kampen som inte gick enligt plan och skrev “Parker är klar”.

Samtidigt hörde någon annan också in med en liknande förutsägelse och hävdade: “Förbereder sin ursäkt ifall han förlorar”.

Ett fan tog en annan väg eftersom han tog ett kvickt gipp mot Wilder på sin tidigare kommentar. Han sa, “Förhoppningsvis är det inte tungt”.

Ett annat fan skrev: “Han använder en mantel istället för rustning, han lärde sig sin läxa verkar det som”

Läs mer: Deontay Wilders nettovärde 2023: Karriärintäkter, rekommendationer, investeringar, välgörenhet och mer

Sammantaget väckte den nya outfiten definitivt mycket uppmärksamhet från fansen. Är du chockad över resultatet av denna kamp? Kommer Wilders förlust att äventyra hans potentiella kamp med Anthony Joshua? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär