Monday, December 4, 2023
HemBoxing"Åtminstone Formel 1 kommer att bli spännande": Ryan Garcia, Devin Haney, George...

“Åtminstone Formel 1 kommer att bli spännande”: Ryan Garcia, Devin Haney, George Kambosos och andra stora boxningsnamn kommer tillsammans för att slita isär Shakur Stevenson efter hans “dåliga prestation”

Shakur Stevenson uppnådde vad han ville. Den 26-årige OS-silvermedaljören från New Jersey besegrade Edwin De Los Santos för att bli WBCs nya lättviktsmästare. Vinsten gjorde honom till världsmästare i tre divisioner. Domarna på T Mobile Arena tilldelade honom en enhällig seger. Styrkorten lyder, 115-113, 116-112, 116-112. Stevenson går nu med Devin Haney och Gervonta Davis som en av de tre titelinnehavarna på 135 pund.

Alla lät dock inte nöjda. Under hela matchen höll Shakur Stevenson en jämn anfallstakt. Även om med en knockout-till-vinst på 88 %, förväntades det att De Los Santos skulle ta kampen på hastighetsmätaren. Han verkade dock för blyg för att sätta någon av hans bländande fightingstilar i kraft mot Stevensons point-fighting. Även om den Newark-födda boxaren citerade missnöje med en prestation, men många av hans kollegor och tidigare storheter skulle inte ha något av det. Som fansen såg var de inte så generösa med sina kommentarer.

RELATED ARTICLES

Mest populär