Thursday, November 30, 2023
HemNBAAtlanta Hawks' bisarra OnlyFans-avatar förbryllar Celtics-legenden Kevin Garnett

Atlanta Hawks’ bisarra OnlyFans-avatar förbryllar Celtics-legenden Kevin Garnett

Sedan början av säsongen 2023-24 har NBA Twitter varit en vild plats. Oavsett om det är brasilianska lagkonton eller vilda heta tagningar, har fansen varit medvetna om några lustiga ögonblick. Den här veckan tog dock samtalet en ny höjdpunkt. På grund av ett verkligt skandalöst inlägg från Atlanta Hawks officiella sida var hela NBA tvungen att hänge sig åt konversationen. Medan lagets spelare vek från alla föreningar, var Kevin Garnett också tvungen att sätta sig in i saken.

När man såg inlägget var även KG tvungen att anmärka på det löjliga i hela situationen.

Atlanta Hawks X har Kevin Garnett i chock

Under säsongens två veckor har situationen på X blivit allt värre. Men ingen var redo för Atlanta Hawks att publicera en Only Fans-kampanj på sin officiella sida. I ett ganska löjligt inlägg, med tanke på den senaste Joe Smith-skandalen, tog Hawks till X med en störande/rolig video.

Med rörelse i arken löd texten: “Bara Hawks Fans vet var den verkliga handlingen är. Bara Hawks Fans vet vad de verkligen vill se. Och bara Hawks-fans vet var de kan få tag på det.” I en

Medan ytterligare kommentarer om “het 5-mot-5-action” och lagets maskot som smeker sig själv bidrar till galenskapen, har klippet blivit viralt omedelbart. Dessutom vill lagets superstjärnor – Trae Young och Dejounte Murray, inte ha någon del av klippet.

Men KG hade sin egen inställning i frågan. När Boston Celtics-legenden lade upp klippet till sina IG-historier skrev han: “Mannn…Vad är det med Hawks? Helvete…def lite Atl ishhh”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av Basketball Coverage (@basketballcoverage)

Till och med lagets stjärnor hade ingen aning om hur de skulle svara på lagets X-operationer.

RELATED ARTICLES

Mest populär