Friday, February 3, 2023
HemNFLÅterupptäckt video av Steelers WR George Pickens som slår in collegefotbollsspelare i...

Återupptäckt video av Steelers WR George Pickens som slår in collegefotbollsspelare i en vägg mitt i den senaste sidlinjens utbrott mot falkar

På söndagen besegrade Pittsburgh Steelers Atlanta Falcons för att få sin femte seger under denna svaga säsong. Bortsett från segern tog en speciell incident med Steelers breda mottagare George Pickens alla rubriker. Noterbart såg den 21-årige WR frustrerad ut och ventilerade sin frustration på sidlinjen. Efter hans utbrott dök en gammal video där han slog en spelare i en vägg upp igen på internet, vilket också fick mycket uppmärksamhet.

Det är värt att notera att Pickens brukade spela för Georgia Bulldogs under sin collegetid. Sedan plockade Steelers upp honom i den andra omgången under 2022 NFL-draften. Och det har varit en bra säsong för WR fram till hans utbrott mot Falcons.

Steelers WR George Pickens gamla video dök upp igen efter hans utbrott mot Falcons

Tidigare lade en Twitter-användare upp videon där Pickens kunde ses hamna i bråk med en fotbollsspelare från Georgia Tech. Sedan visade han sin enorma styrka och tryckte sin motståndare mot väggen tills domaren ingrep. Du kan titta på video- Nedan.

Glöm aldrig när George Pickens satte den här Georgia Tech-spelaren in i väggen… Bokstavligen 😂pic.twitter.com/yqj296UAGd

— Footballism™ (@FootbaIIism) 4 december 2022

Under söndagens match var det många som såg honom skrika och skrika vid sidan av. Noterbart hade han bara en fångst i matchen mot Falcons på två yards. Under hela matchen såg han frustrerad ut över att han inte fick bollen tillräckligt. Därför ventilerade han sin frustration på sidlinjen.

Senare frågade reportrar Steelers huvudtränare, Mike Tomlin, om Pickens utbrott vid sidan av. Som svar sa han: “Jag skulle hellre säga hej än vad jag är… Jag vill ha en kille som vill vara en betydande del av det vi gör.”

Tomlin försäkrade dock att Pickens kommer att arbeta med den andra tränarstaben för att bete sig på ett mer moget sätt. På onsdagen pratade Pickens med media och förklarade sitt beteende vid sidan av. “Jag känner att varje spelare har det i sig, det är precis vad du spelar in… Försök inte göra något som det inte är… Det är precis vad du vill göra det till,” förklarade Pickens.

George Pickens sa till tränarna “att ge honom f-king-bollen” efter Dropson-fumlet pic.twitter.com/1Ns9AIeL3v

— Andrew Fillipponi (@ThePoniExpress) 4 december 2022

Den här säsongen startade Pickens 7 matcher för Steelers; totalt på 12 matcher noterade han 512 mottagaryards för två touchdowns. Å andra sidan ligger Steelers på sista plats i AFC North-divisionen med fem vinster och 7 förluster. Säsongen ser redan över eftersom de har mycket mindre chans att ta sig till slutspelet.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär