Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuilding"Återställ dig själv från nästa bulk": 21-åriga kroppsbyggaren Sam Sulek avslöjar det...

“Återställ dig själv från nästa bulk”: 21-åriga kroppsbyggaren Sam Sulek avslöjar det rätta tillvägagångssättet för att fortsätta bulka för att bli ett massmonster

Den 21-åriga internetsensationen Sam Sulek har delat med sig av sin hemlighet till att bli ett massmonster. Den unga bodybuilding-ikonen tror att för att uppnå bästa resultat i bulking, måste du ta en paus från den nuvarande rutinen innan du börjar bulking-processen igen.

Amerikas favoritvideo idag

Nyligen delade en YouTube-kanal vid namn AEG Fitness ett kort klipp. I den här videon pratade Sulek om att fylla hårt, han menade att äta mycket och lyfta tunga vikter för att få enorma muskler. Låt oss ta en närmare titt på exakt vad han förklarade.

Sam Suleks distinkta inställning till att bygga muskler

I det här korta klippet delade Sulek sin distinkta inställning till bulking, sa han, att efter några månader av hardcore bulking kan du hamna i en vägspärr. Tänk dig att försöka skotta mat i 4 eller 5 månader i sträck – det är dock inte lätt! Han förstår att din kropp och framsteg kan nå en platå, som att nå en punkt där du inte gör lika mycket som framsteg tidigare. Så vad gör du när det oundvikligen händer?

Han föreslår, “Du kommer bara till en punkt där du liksom måste ge dig själv en liten paus från att pressa all mat. Och sedan, du vet, ett slags par med det faktum att dina framsteg förmodligen är platåerade. Det är bara vettigt att du bara vill återställa dig själv för nästa bulk.” Han rekommenderade att ta en paus från den vanliga rutinen. Inte en kort paus på två månader, utan en längre paus för att låta kroppen återhämta sig.

Under denna paus lättar du på de superstränga ätande och ansträngande övningarna. Hans tillvägagångssätt handlar inte bara om att ta en fysisk paus; det är också ett mentalt avbrott. Att hela tiden pressa sig själv att äta mer och lyfta tyngre kan vara utmattande. Genom att återställa ger du ditt sinne och din kropp en chans att tanka. Inte bara Sulek, många elitkroppsbyggare föreslår detsamma och betonar att ta en paus och låta din kropp återhämta sig från skadan. Och så småningom kommer du att få önskat resultat.

Och Sulek är inte den enda som förespråkar att ta en stunds vila när du når en platå innan du återupptar träningen igen.

Rich Gaspari förespråkar att vila för muskeltillväxt

Den 60-årige bodybuildinglegenden Rich Gaspari delade nyligen en video på sin Instagramsida. I inlägget betonade han vikten av att vila för att bygga muskler. Enligt honom är det avgörande att träna intensivt, men utan ordentlig sömn och tid för återhämtning kommer muskeltillväxt inte att ske. Gaspari framhåller att musklerna inte växer under tunga lyft; det är under vila när magin börjar.

“Träna en muskel mer måttligt”: Mitt i kroppsbyggande legender som Dorian Yates som predikar högintensiv träning, råder 60-åriga Bodybuilding Legend att ta ett steg tillbaka

Sam Sulek och Rich Gaspari delar samma tankesätt när det gäller att bygga muskler. Håller du med om deras tillvägagångssätt?

RELATED ARTICLES

Mest populär