Monday, February 26, 2024
HemGamingÅterkommer FN2000 faktiskt med säsong 2 i Call of Duty: Modern Warfare...

Återkommer FN2000 faktiskt med säsong 2 i Call of Duty: Modern Warfare 3? Här är vad du ska veta

Call of Duty: Modern Warfare 3 har fått massor av vapen hittills. Sedan lanseringen har det sett tillkomsten av nya såväl som återkommande vapen. På tal om att återvända så ser det ut som att ett extremt klassiskt automatgevär är på väg att komma tillbaka. Det har redan ryktats länge och insiders har hävdat att det kommer att komma med nästa stora säsong.

När det kommer till kraftfulla alternativ har Modern Warfare 3 sådana som stridsgevär, SMGs, skyttegevär, prickskyttegevär och pistoler. Men automatgevär har sin egen inverkan när de används i onlinelägen som Multiplayer, Warzone och de nyligen introducerade Modern Warfare Zombies. Men fansen gillar det mer när deras favoritvapen från den klassiska eran kommer tillbaka.

FN2000 bekräftade nästan att anlända i Call of Duty: Modern Warfare 3 med säsong 2

Populär insider Detonated delade nyligen ett inlägg på sociala medieplattform X. Medan han presenterade uppdateringar om de läckta vapenalternativen för Modern Warfare 3:s säsong 2-uppdatering, nämnde scooperen också FN2000.

#MW3: Här är de ryktade vapen som kommer i säsong 2!

Läckare hävdar:
FN2000 (ANVL-B)
Svärd
Rosett

FN2000 har redan setts på officiella bilder för säsong 1 Reloaded. pic.twitter.com/lVXfGTijyi

— DETONATED (@DETONATEDcom) 15 januari 2024

Per Detonated har FN2000 redan setts i officiella bilder som släppts för säsong 1 Reloaded. Utgående från hur mycket övertygande COD-baserade läckor har varit på sistone, kan man säkert anta att FN2000 verkligen kommer tillbaka i säsong 2.

För dem som aldrig har använt det är FN2000 ett bullpup-gevär. Den var ursprungligen med i 2009 års Modern Warfare 2-avsnitt av Infinity Ward. Under kampanjuppdraget ‘No Russian’ sågs FN2000 användas av FSB (Federal Security Forces). I andra uppdrag som ‘Estate Takedown’, ‘Wetwork’, ‘Armor Piercing’, ‘The Enemy of My Enemy’, ‘The Only Easy Day… Was Yesterday’ och ‘Loose Ends’ hittades den med ett termiskt scope. I spelet kunde spelare låsa upp denna AR efter att ha nått nivå 60.

Läs mer: Undrar du hur man låser upp Vex Operator Skin i Call of Duty: Modern Warfare 3? Här är den bästa metoden

Förutom MW2 sågs pistolen också i Call of Duty: Online-titeln. När det kommer till dess senaste utseende var det bara under 2021 års Vanguard by Sledgehammer Games. FN2000 klipptes bort från det ursprungliga Modern Warfare 3 redan 2011. Så dess återkomst till ett COD-spel som går under samma titel kommer att bli intressant att bevittna.

På tal om andra ryktade vapen för andra säsongen av MW3, det finns ett Sword and Bow också. Det som är fascinerande med dessa två vapentyper är att många spelare tror att de är kopplade till en framtida händelse. Några av de nyfikna fansen tror att en crossover mellan MW3 och TV-programmet The Walking Dead kommer att ske. Det beror på att den senare också har karaktärer som använder svärd såväl som pilbågar. Men det är något som inte är bekräftat än så länge. Därför borde folk ta dessa spekulationer med en nypa salt.

Under tiden kan spelare fokusera på säsong 1 Reloaded-uppdatering för Call of Duty: Modern Warfare 3. Den kommer äntligen att släppas den 17 januari 2024.

Inlägget Återkommer FN2000 faktiskt med säsong 2 i Call of Duty: Modern Warfare 3? Here’s What to Know dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär