Wednesday, February 28, 2024
HemNFLÅsidosatt av Suspension gör Jim Harbaugh en rungande comeback för att ställa...

Åsidosatt av Suspension gör Jim Harbaugh en rungande comeback för att ställa Michigans förväntningar rätt

Michigan Wolverines avstängda HC är tillbaka från vildmarken efter hans nyligen avstängda. Han har plågats av skyltstöldanklagelser ett tag nu. I hans frånvaro behöll laget en Michigan vs. Alla-attityd och rasade igenom sina matcher och gick in i Championship-spelet utan några förluster.

Amerikas favoritvideo idag

HC som har varit associerad med laget sedan 2015 har nu brutit tystnaden med sin senaste pressare. Precis som Deion Sanders dundrande lojalitetsanspråk med Buffs för några veckor sedan, har även Harbaugh följt efter. Han har varit en viktig kugge för att göra Wolverines till ett mästarlag och är en av många anledningar till deras oövervinnerliga säsong i år.

Jim Harbaugh vill återuppta sin roll vid sidan av

Kännetecknet för en stor tränare är hur han kan inspirera sin grupp att uppnå stora saker på planen. Harbaugh har gjort det de senaste 8 åren ganska framgångsrikt. Nu när tränaren återvänder efter tre matchers avstängning av Big 10, har han gjort sina mål kristallklart. När han pratade med media sedan hans comeback, påpekade tränaren “Mina känslor, mitt fokus har varit med laget hela tiden”. Han är här för att stanna.

“Det har varit en fantastisk säsong, precis i den position som vi hoppats på, som vi jobbat så hårt för att vara i. Nu går det framåt. Vi har uppnått många av våra mål, men inte alla ännu. … Nästa är att vinna konferensmästerskapet, så det är där vårt fokus ligger. “Jag skulle säga att det är bra att vara tillbaka, men jag lämnade aldrig,” tillade han.

Precis som det, utan ett dugg av tvivel, skulle Jim Harbaugh fortsätta att vara en lojal tjänare till Michigan fotboll. Harbaugh har dock sett matcherna från sitt hem sedan hans avstängning och det var ett vackert ögonblick som hans son fångade.

Jim Harbaughs son fångar pappas reaktion på Ohio State-vinsten

Ända sedan förbudet infördes för Jim Harbaugh ersatte han visningsplatsen från sidlinjen med sin soffa. Jim älskar att titta på NCAA-matcherna med sin son James Harbaugh. Efter att ha vunnit matchen mot Ohio State Buckeyes tog James en bild på sin fars reaktion och laddade upp den på Instagram.

CHOCKERANDE: Statistik med & utan avstängd Jim Harbaugh avslöjar JJ McCarthys akilleshäl

Berättelsen löd “Säger att det är den lyckligaste dagen i hans liv.” HC sågs i en vit t-shirt slappa i en stol bredvid sin son. Han tog en klunk av Coco Cola när duon njöt av matchen. Jim såg lättad ut över att ha vunnit matchen och stöttade sin sida från bekvämligheten av sitt hem.

När Jim Harbaugh nu uttrycker sin önskan att vara tillbaka på sidlinjen, skulle han vilja avsluta säsongen på topp. Att vinna NCAA-titeln skulle kanske vara något slags självförlösning för 59-åringen.

RELATED ARTICLES

Mest populär