Wednesday, December 6, 2023
HemTennisAryna Sabalenka skriver en älskvärd önskan när "själakompisen" Paula Badosa firar en...

Aryna Sabalenka skriver en älskvärd önskan när “själakompisen” Paula Badosa firar en speciell dag – “Need to Do More…”

Att få vänner på touren kan vara en svår uppgift för tennisatleter. Många spelare har kommit ut och konstaterat att tennis är en ensam sport. Dock, Aryna Sabalenka har hittat en vän inom sporten. Hon är nära med Paula Badosa, och de två skämtar ofta på sociala medier. Nyligen medan Sabalenka visade upp sitt nära band till fansen, delade Sabalenka ett inlägg som uttryckte en speciell önskan med Badosa.

Badosa och Sabalenka är inte bara goda vänner. De två är oskiljaktiga när de är nära varandra. Sabalenka gick till och med för att kalla sin spanska vän sin själsfrände i en intervju. Nu har hon delat en önskan med sin själsfrände, som troligen arbetar på att förverkliga den.

Aryna Sabalenka delar dröm med Paula Badosa

Det är ganska lätt att ta en bild med någon i denna tid. Man kan helt enkelt piska ut sin telefon och göra det på några sekunder. Men även efter det lätta är nära vänner ofta de som inte har tillräckligt med bilder tillsammans. Sabalenka och Badosa är inte annorlunda. Bristen på bilder de har tillsammans fick Saba att dela sin önskan på sin Instagram-story.

Hon delade först den ökända bilden där hon och Badosa klappade varandra med bildtexten “Min favorit på turné “. Hon delade också en bild på hur hon kramar spanjoren och plockar upp henne med texten “Bäbe vi måste göra mer innehåll tillsammans, försökte hitta några coola bilder med dig… vi har bara några få”.

Den vitryska skönheten delade också historier där hon visade dem båda som unga vänner och sedan deras senaste möte för Badosas födelsedag, vilket visar förändringen. De två tennisstjärnorna är nära, vilket alla kan se på deras skämt. Men deras vänskap går djupare än vad tennisfans vet.

“Kärlek” griper den vitryska skönheten Aryna Sabalenka när hon går gaga över bästa vän Paula Badosas speciella dag

Sabalenka om hennes band med Badosa

Att vara vänner på turné är en utmanande uppgift. Med det ständiga resandet hamnar man i en besvärlig situation där de kan behöva spela mot sin vän. Men många tränar det, och Saba och Badosa är de idrottarna. Den tidigare nummer 1 sa att de två har tillåtit sig att skrika och höja helvetet när de är på banan. Men utanför banan går de tillbaka till att vara vänner.

Saba kallade även spanjoren för hennes själsfrände på grund av affären de har gjort och hållit den vid liv. De har spelat mot varandra fyra gånger hittills, med rekordet delat mellan dem. Hittills har de lyckats hålla sig trogna sin affär och är fortfarande goda vänner utanför banan.

RELATED ARTICLES

Mest populär