Wednesday, February 28, 2024
HemBodybuildingArnold Schwarzeneggers äldsta dotter delar familjebilder från den senaste strandresan: "Mycket kärlek...

Arnold Schwarzeneggers äldsta dotter delar familjebilder från den senaste strandresan: “Mycket kärlek och SPF”

I en hjärtvärmande start på det nya året gav Arnold Schwarzeneggers äldsta dotter fansen en glimt av familjens strandsemester. Kroppsbyggarikonens dotter, Katherine Schwarzenegger, delade förtjusande bilder på sociala medier och fångade de glada ögonblicken de upplevde under sin resa.

Amerikas favoritvideo idag

Bilderna visar bandet inom familjen Schwarzenegger, med Kathrine och hennes man Chris Pratt som delar ett riktigt sött ögonblick. Kathrine gifte sig med den kända skådespelaren Chris Pratt 2019 och paret har två vackra barn Eloise och Lyla.

Kathrine Schwarzenegger delade med sig av nyårssemesterglimt

Den 34-åriga författaren tog till sin Instagram och delade en karusell med nio bilder. Bilderna föreställer Kathrines familj som njuter av solen, sanden och havet, strålande lycka och samvaro. På en av bilderna poserade hon tillsammans med sin mamma Maria Shriver. Från att leka i sanden till att ta uppfriskande dopp i havet verkade familjen få ut det mesta av sin tid på stranden.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger)

Kathrines bildtext som åtföljde bilderna löd: “2024 kommer in varmt med massor av kärlek och SPF.” Även under sin semester säkerställde Schwarzeneggers dotter en säker och trevlig tid genom att nämna användningen av SPF (solskyddsmedel). Familjens lycka är smittsam och sprider positivitet till sina följare på Instagram.

Schwarzeneggers familj fungerar som ett uppmuntrande exempel på hur kärlek, skratt och medvetet solskydd kan göra vilken semester som helst minnesvärd. Bilderna visade hur man kan vårda stunder med familjen, uppskatta naturens skönhet och vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder för ett hälsosamt och glädjefullt liv. Familjens lycka är smittsam och sprider positivitet till sina följare på Instagram. Förutom dessa bedårande bilder sätter paret upp mål för sällskap i verkligheten. Tidigare delade Pratt ett hjärtevärmande meddelande och uttryckte stolthet över sin fru Kathrine Schwarzenegger.

Pratts hjärtliga stöd till frun

Pratt och Kahtrine Schwarzenegger delar glatt sina liv online. Mitt i att vara författare och ta hand om två barn gick Schwarzenegger in i modedesign, och Pratt kunde inte vara stoltare. Pratt tog till Instagram och tillkännagav: “Stoppa vad du än gör för min älskling är en modedesigner!”

“Muskeluppbyggnad är en konst”: Arnold Schwarzeneggers son Joseph Baena avslöjar den ultimata hemligheten att få mejslade bröstmuskler

Vad tycker du om Katherine Schwarzeneggers nyårssemesterbilder? Tycker du att Katherine och Chris Pratt är det mest bedårande paret i showbiz? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär