Wednesday, February 21, 2024
HemBodybuildingArnold Schwarzenegger pumpar järn med Star Wars-stjärnan Douglas Farrell inför semestern på...

Arnold Schwarzenegger pumpar järn med Star Wars-stjärnan Douglas Farrell inför semestern på “Mecca of Bodybuilding”

Bodybuildinglegenden Arnold Schwarzenegger använde bodybuilding som en biljett för att skapa en våg av oräkneliga möjligheter för sig själv. Efter att ha fått ett betydande erkännande inom sportens område, introducerades kroppsbyggaren Arnold Schwarzenegger till Hollywood av Reg Park.

Amerikas favoritvideo idag

När han tittade på Hollywoods enorma glamour, satte Arnie själv sin fot på duken. Och ja, han gjorde det verkligen stort i Hollywood också. Arnold Schwarzenegger är älskad av stjärnorna på grund av sin ödmjuka natur och när den får det gyllene tillfället att träna med legenden, missar inte ens de största skådespelarna det.

Arnold Schwarzenegger tränar med Douglas Farrell

Tami Goldsmith tog nyligen till sitt officiella Instagram-konto och delade ett utdrag av den legendariska kroppsbyggaren Arnold Schwarzenegger, som tränade med Star Wars Hero, Douglas Farrell. De tränade i Gold’s Gym i Venice Beach, som också betraktades som bodybuildingens Mecka.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Tami Goldsmith (@tamigoldsmith)

De sågs båda dra ut ett intensivt armpass. Goldsmith skrev: “Min favoritsuperhjälteduo blir sugen inför semestern! Stort tack till @schwarzenegger och @dougfarrell24 för ett år fullt av skratt, glada samtal och träningstips! Dessa två dyker alltid upp och jobbar hårt, och jag njuter av de underhållande skämten mellan seten.”

Douglas Farrell delade också inlägget på sin Instagram-berättelse, och demonstrerade spänningen han var tvungen att få för att träna med en av de bästa kroppsbyggarna. Duon ses ofta träna tillsammans och dela videor på varandra. Den mest betydelsefulla var när de tog fram ett memeinnehåll och delade det för fansen att se.

Douglas Farrell slog Arnold Schwarzenegger

Douglas Farrell, som är en älskad personlighet i Hollywood, är ett stort fan av Arnold Schwarzenegger. Han har till och med sin Instagram-bild med Arnie. Farrell fick inte bara en möjlighet att arbeta med sin idol mer än en gång, utan fick också göra roliga videor med honom.

Han sågs slå den österrikiska eken i ansiktet upprepade gånger. Schwarzenegger lade upp videon på sitt Instagram-konto och skrev den: “Vi tar vår träning på allvar, men vi tror också på att skratta och ha det bra.”

Vad tycker du om Hollywood-duon? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

“Need Another Short Person”: Arnold Schwarzenegger avslöjar ett bisarrt sätt att hantera sin bästa väns förödande förlust

RELATED ARTICLES

Mest populär