Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuildingArnold Schwarzenegger har tidigare debiterat 150 000 $ för ett speciellt träningspass...

Arnold Schwarzenegger har tidigare debiterat 150 000 $ för ett speciellt träningspass och erbjuder ett otroligt erbjudande på 9 $ till fitnessentusiasten

Oavsett om man är en lekman eller en professionell kroppsbyggare, är det som en dröm att träna med den legendariske Arnold Schwarzenegger. Förra året betalade någon hela $150 000 för en enda session med Schwarzenegger, och pengarna donerades till välgörenhet. Nu har Mr. Olympia erbjudit en fantastisk idé för alla där du kan träna under hans ledning. Intressant nog behöver du inte betala $150 000.

Amerikas favoritvideo idag

I sitt senaste nyhetsbrev, Arnold’s Pump Club, erbjöd han ett erbjudande för fitnessentusiaster: du kan träna med honom för bara $9 per månad. Är inte det spännande? Du får träna en månad med GET själv för mindre än priset för en pizza. Låt oss ta reda på hur du kan utnyttja detta fantastiska erbjudande för ett hälsosamt år.

Arnold Schwarzenegger föreslår en livslång möjlighet att träna med honom

Enligt nyhetsbrevet kan du vara en del av Pump-appen inte bara för träning, utan det finns mycket mer saker du kan få för bara $9. Dealen inkluderar exklusiva träningspass från Arnie och personliga planer för nybörjare eller avancerade fitnessfantaster, oavsett om du tränar på gymmet eller hemma. Förutom detta finns det till och med en “vanespårare” som hjälper dig att hålla fast vid din rutin och veckovisa “näringstips” för att hålla dig ansvarig.

Dessutom föreslår nyhetsbrevet också att medlemmar också får “exklusiva artiklar och gäster, träningsvideor och vägledning från Arnold.” Dessutom “Veckovisa frågor och svar med Arnold och andra toppexperter inom fitness och näring” och “Tillgång till den mest positiva communityn på internet.” De nämnde också att, till skillnad från andra, fokuserar Arnolds Pump-app på att leverera planer som fungerar.

I nyhetsbrevet nämnde de självsäkert att du inte behöver dyra kosttillskott eller extrema dieter för önskat resultat. Schwarzenegger hjälper dig att forma din fysik och hälsosamma livsstil. Tidigare erbjöd han också en gratis resurs för att hjälpa dem som vill komma i form 2024.

Schwarzenegger erbjuder gratis vägledning

The Terminator, delade en 115-sidig träningsguide för att hjälpa alla som vill komma i form. Guiden är för nybörjare såväl som erfarna lyftare och kan göras var som helst. Arnies perspektiv är att göra alla starkare och friskare. I ett Instagram-inlägg skrev han om 115 sidor med träningspass som vem som helst, oavsett konditionsnivå, kan göra var som helst.

Schwarzenegger nämnde vidare namnet på den här guiden, “Get Back in Shape: Workouts for Everyone, that You Can Do Anywhere”, som har enkla träningspass som varar 5 till 20 minuter och mer utmanande för erfarna lyftare. Den innehåller över 30 olika planer och låter människor skapa sina egna.

Kroppsbyggande expert Arnold Schwarzenegger delar med sig av en enkel militär övning som “kan hjälpa nästan alla att bli friskare”

RELATED ARTICLES

Mest populär