Tuesday, February 27, 2024
HemUfcArman Tsarukyan delar med sig av Islam Makhachevs rädsla under sina titeltävlingsdagar...

Arman Tsarukyan delar med sig av Islam Makhachevs rädsla under sina titeltävlingsdagar och siktar på att bryta bojorna samtidigt som han sätter UFC LW-division i beredskap – “Take This Fight and Fight With Me”

Arman TsarukyanUFC-karriären har gått smidigt, och hans senaste seger i första omgången mot Beneil Dari͏ush var ͏körsbäret ovanpå hans prestationer. Den unge fightern blev ett diskussionsämne när han kom in i UFC, och med hans senaste vinster och anmärkningsvärda bråk har hans framträdande plats i lättviktsdivisionen bara vuxit.

Amerikas favoritvideo idag

Tsarukyans senaste eskapad har gjort honom till en av de mest omhändertagna fighterna i UFC:s eftertraktade lättviktsdivision och verkar som om fightern inte är nöjd med sina prestationer eftersom han ser fram emot mer action. Låt oss dyka in för att förstå perspektivet.

Arman Tsarukyan ställer ett ultimatum till den övre flygeln i lättviktsdivisionen

Arman Tsarukyan har pratat om staden på sistone, tack vare hans interaktion med Bobby Green och hans imponerande seger mot Beneil Dariush. I en intervju nyligen med Ariel Helwani, när han blev tillfrågad om andra fighters som inte ville möta honom, förklarade han djärvt att de inte har någonstans att fly.

Tsarukyan sa: ”Nej, de kan inte springa längre. Så de måste ta den här kampen och slåss med mig. För imorgon kommer jag att bli rankad nummer tre eller fyra. Förhoppningsvis blir det tre; Jag vill inte bli nummer fyra. Så topp tre lättviktare, och jag tror att det är vettigt att slåss med mig nu.”

Tsarukyan förklarade vidare att hans situation liknar Islam Makhachev. Han förklarade att Makhachev fick titelkampen utan att slåss mot någon från topp 5 och han väntar på ett titelupprop nu. “Ja, det är samma, du vet? Islam hade en liknande situation. Han slog aldrig de fem bästa fighters tidigare när han kämpade om titeln. Men förhoppningsvis har jag redan slagit nummer fyra. Så det är därför jag väntar på samtalet från min manager och han kommer att säga till mig, ‘Arman, du kommer att slåss om titeln’, sa Tsarukyan.

Nere i samtalet frågade Helwani Tsarukyan om hans åsikt om att ha en konfrontation med Charles Oliviera och Tsarukyan verkade vara oberörd av frågan.

Tsarukyans åsikt om Charles Oliveira

Ariel Helwani frågade Tsarukyan om han var säker på att han skulle kunna kringgå Charles Oliviera och bli nästa i raden om lättviktstiteln. Tsarukyan hade ett enkelt svar på Helwanis fråga, och det var “Varför inte?” Helwani förklarade då att Charles Oliviera är utlovad av UFC och Co för kampen och han är inställd på att slåss mot Makhachev förr eller senare.

Tsarukyan sade: ”Jag vet inte; Jag har inte pratat med dem. Men för mig spelar det ingen roll. Så, eh, han drog sig ur det sista slagsmålet, och han bara slog och förlorade mot islam. Så det är som att 99% han kommer att förlora mot islam. Om de vill se den kampen, ja, fortsätt. Men om de vill se en ny generation, ny fighter och liknande måste de sätta mig på den kampen, och jag ska visa världen vem som är bäst i vår division.”

Med Tsarukyan som gör intåg i lättviktsdivisionen, förväntar du dig att han ska gå frontal med Islam Makhachev snart? Vilka förväntningar har du på Arman Tsarukyan? Berätta för oss din åsikt i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär