Friday, December 1, 2023
HemMLB"Ärligt talat kändes det som att jag skulle dö" - Jennifer Lopez...

“Ärligt talat kändes det som att jag skulle dö” – Jennifer Lopez minns sitt “största hjärtekross” och att det inte avbryter bröllop med Alex ‘A-Rod’ Rodriguez

Jennifer Lopez har dejtat och gjort slut med sin beskärda del av kändisar och stjärnpersonligheter. Hennes senaste uppbrott var med Alex Rodriguez i april förra året efter ett fyraårigt förhållande tillsammans, och en förlovning också, som de två avbröt när de separerade. Men det här var inte JLos mest smärtsamma uppbrott.

A-Rod och JLo verkade ha kommit över det ganska snabbt och har börjat dejta andra människor. Båda önskade till och med varandra lycka till i deras framtida ansträngningar. I en intervju nyligen avslöjade JLo hennes mest smärtsamma uppbrott och vem det var med.

Jennifer Lopez anser att hennes uppbrott med Ben Affleck 2004 är det mest smärtsamma i hennes liv

I en intervju med Zane Lowe på Apple Music berättade Jennifer Lopez bland annat om sin relation med Ben Affleck och hennes nya album. När han pratade om uppbrottet sa Lopez “Det var så smärtsamt efter att vi gjorde slut. När vi avbröt det bröllopet för 20 år sedan, var jag, det var det största hjärtesorgen i mitt liv. Och jag kände ärligt talat som att jag skulle dö.”

Lopez har krediterat den intensiva mediebevakningen som en av anledningarna till uppbrottet, bland annat. Noterbart, långt tillbaka i början av 2000-talet började JLo och Affleck, AKA “Bennifer”, dejta när tabloiderna började ta fart. Som ett högprofilerat par ledde det till att de blev täckta och nästan förföljda av media.

Enligt rapporter bröt Affleck och Lopez upp för att de ville olika saker vid den tiden. JLo var redo att slå sig ner och skaffa barn, men Affleck var inte vid den tidpunkten. De två splittrades 2004, till många människors chock och sorg.

Både Lopez och Affleck gick vidare från uppbrottet och har haft mycket framgångsrika karriärer sedan dess. Men 2021 kom paret ihop igen, till mångas chock och glädje. De förlovade sig i april i år och gifte sig i juli i Las Vegas.

Hur hanterade JLo uppbrottet med Ben Affleck?

JLo sa att även om uppbrottet var smärtsamt, var hon inte den typen av person att tycka synd om sig själv. 53-åringen arbetade sig igenom efterdyningarna av uppbrottet och byggde upp sin karriär när tabloider och media skrev av henne. Hon arbetade och gjorde inget annat när hon försökte lista ut sig själv.

Ben Affleck och Jennifer Lopez är tillbaka tillsammans efter många år och verkar lyckligare än någonsin. Kommer detta äntligen att bli JLos sagoslut eller finns det mer drama i beredskap för henne? Lämna dina kommentarer nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär