Saturday, December 9, 2023
HemMMAArjan Bhullar berättar om Reinier De Ridder och Anatoly Malykhin

Arjan Bhullar berättar om Reinier De Ridder och Anatoly Malykhin

EN Heavyweight-världsmästare Arjan “Singh” Bhullar kommer att ställa in på huvudevenemanget i ONE på Prime Video 5: De Ridder vs. Malykhin denna fredag ​​den 2 december, med ett egenintresse. När allt kommer omkring har den indiska brottningsspecialisten båda männen på sin lista över rivaler som han skulle vilja besegra när han väl har fått återvända till ONE Circle.

“[The next fight] kommer att bli antingen Malykhin – för att få sin falska titel därifrån och hålla käften – eller så kommer det att bli vinnaren av Brandon Vera vs. Amir Aliakbari, och jag [would] som Amir också”, erbjöd divisionskungen.

“Det är det som är vettigt för mig. Och sedan hoppar jag ner för att slåss mot RDR [at light heavyweight] efter det. Det är den perfekta vägen för mig.”

Arjan Bhullar säger att Anatoly Malykhin var en mer mångsidig arsenal

Ett par hicka under det senaste året har stoppat “Singhs” återkomst till den globala scenen, men hans uppdrag att bevisa att han är bäst i sin viktklass förblir oförändrad. För att säkerställa att han förblir i toppen av matchen mot sina rivaler, har Bhullar hållit ögonen fästa på både tvådivisionsvärldsmästaren De Ridder och EN tillfällig tungviktsmästare Malykhin.

Bortsett från rivaliteter, förväntar sig Bhullar att båda männen ska ställa upp i Mall of Asia Arena fredagen den 2 december.

“Det är en klassisk matchup. Du har en gripare i RDR, och du har en anfallare i Anatoly. Anatoly har fler sätt att vinna, och det är så den här kampen går”, påpekade Bhullar.

“RDR är specialist på jiu-jitsu. Malykhin är en brottare som blir kär i sina händer. Båda har obesegrade rekord.”

Bhullar tror att han kan få bättre av både Malykhin och De Ridder

Även om han förväntar sig en bra strid, lyckas Bhullar inte bli imponerad av något som någon av dem tar med sig till cirkeln.

För honom har De Ridder fortfarande mycket arbete för att förbättra sin skicklighet som MMA-fighter. Även om ingen har hittat ett svar på holländarens potenta BJJ-spel, är tungviktskungen fortfarande övertygad om att han kan bryta sin 16-0-svit.

Han tror också att han har tillräckligt med verktyg för att överträffa Malykhin, och han är trött på ryssens hullingar och påståenden om att vara den sanna ONE Heavyweight World Champion. “Jag tycker att de båda är skräp, och jag kan inte vänta med att slåss mot dem båda. Det är där jag är. Och de har obesegrade rekord eftersom ingen av dem har bekämpat mig, tillade han.

RELATED ARTICLES

Mest populär