Wednesday, December 6, 2023
HemeSportsÄr The Last of Us Part 2 Remastrad $10 Update en bra...

Är The Last of Us Part 2 Remastrad $10 Update en bra affär för ägarna av PlayStation 4?

Det var på tiden att Sony bekräftade The Last of Us Part 2 Remaster för PlayStation 5. TLOU HBO-serien blev försenad, men nu när SAG-AFTRA-strejken är över kommer inspelningen att börja i januari. Och säsong 2 kommer förmodligen att sändas i början av 2025. Men det betyder inte att fansen måste gå ett helt år utan nytt TLOU-innehåll. Och medan nästa uppsättning innehåll är en PS5-remaster, kan spelare som ägde TLOU2 på PS4 uppgradera till den remastrade versionen! Men hur bra affär är Remaster för PlayStation 4-ägarna?

Ända sedan The Last of Us Part 1 kom till PC, har fans letat efter en PS5-port för uppföljaren. Naughty Dogs postapokalyptiska värld har varit en av de mest hyllade action-äventyrsupplevelserna. TLOU 2 var så framgångsrik att den till och med slog Ghost of Tsushima till GOTY 2020. Därför verkade hypen kring en PS5-port förståelig. Bara timmar efter att en retas väckte teorierna om ett nära förestående tillkännagivande, bekräftade PlayStation releaseschemat för Remaster.

Vad är $10-erbjudandet för The Last of Us Part 2 Remaster?

TLOU 2 är för närvarande tillgänglig på PS5 tack vare bakåtkompatibilitet. Men den enda skillnaden på PS5 är framerate. PS5-användare vill säkert ha en version som utnyttjar PS5:s kraft fullt ut? Sony hade också gjort några betydande steg i nyinspelningen av debutdelen av serien när den togs till den nuvarande generationens konsol. Så bara en förbättrad bildfrekvens är inte tillfredsställande. Lyckligtvis har även Naughty Dog den större bilden i åtanke.

Utvecklarna bekräftade att The Last of Us Part 2 Remaster kommer till PS5 den 19 januari 2024. Efter tillkännagivandet gjorde Sony några slående avslöjanden om det omdefinierade projektet som satte fart på spänningen som byggdes runt det. Men mitt i allt som har fått fansens uppmärksamhet har en intressant uppgraderingsaffär på $10 för PS4-ägarna varit höjdpunkten.

Enligt avtalet kommer alla PS4-ägare att kunna uppgradera till den digitala versionen av TLOU 2 Remaster för $10 vid lanseringen. Dessutom kommer spelare att kunna importera sina räddningar från källspelet. Men vad kommer remastern att erbjuda som kommer att göra de extra $10 värt det?

Vad nytt kommer remastern att erbjuda?

Utvecklarna Naughty Dog delade med sig av kort information om vilka nya förändringar remastern skulle erbjuda samhället. Förutom en stark förbättring av grafik och visuella detaljer, kommer fansen att få uppleva några nya tillägg till spelet.

En av de viktigaste förändringarna är tillägget av no return, ett skurkliknande överlevnadsläge. Detta kommer att ge spelare slumpmässiga möten för en mer realistisk känsla, vilket säkert kommer att öka intensiteten också.

Den spelbara gitarren är också tillbaka, den här gången i ett “fritt spelläge”.

En annan viktig introduktion kommer att tillåta spelare att ta en titt bakom kulisserna för att förstå hur spelet skapades. Detta kommer också att inkludera nivåer som aldrig tagit sig till final cut. Detta inkluderar vidare regissörskommentarer från (namn) för att vägleda spelare genom deras kreativa process.

Remastern kommer också att ge en grundlig inblick bakom kulisserna på hur vår studio skapade det här spelet. Spelare har en sällsynt möjlighet att se vissa spelbara scener som tidigare tagits bort från spelet tack vare en ny uppsättning Lost Levels i Part II Remastered. Dessa tidiga utvecklingssnitt, snarare än helt utvecklade nivåer, ger dig fler insikter i Del II:s universum tillsammans med inbyggda utvecklarkommentarer för en mer omfattande förståelse. Den innehåller också en kommentar från spelregissören Neil Druckmann, narrative lead, Haley Gross, och Troy Baker, Ashley Johnson och Laura Bailey som spelar Joel, Elloe respektive Abby.

På tal om de grafiska förbättringarna kommer TLOU 2 Remaster att ha ett upplåst bildhastighetsalternativ för TV-apparater som stöder VRR, förbättrad texturupplösning, större avstånd i detaljnivå, bättre skuggkvalitet, animationssamplingsfrekvens och mer. Det finns också inbyggd 4K-utgång(1) i Fidelity Mode, 1440p uppskalad till 4K(1) i Performance Mode.

Så, är PS5-porten tillräckligt övertygande för att du ska betala 10 dollar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär