Wednesday, February 28, 2024
HemShelly-Ann Fraser-PryceÄr Shelly-Ann Fraser-Pryce en miljonär? – Varumärkeserbjudanden, Networth, karriärmilstolpar diskuterade

Är Shelly-Ann Fraser-Pryce en miljonär? – Varumärkeserbjudanden, Networth, karriärmilstolpar diskuterade

Den jamaicanska friidrottslegenden Shelly-Ann-Fraser-Pryce är ett globalt fenomen. Hon sträcker sitt inflytande långt utanför hemlandets gränser och är en idol för idrottare över hela världen. Överraskande nog kommer mammaraketens berömmelse från hennes friidrottsframgångar men genomsyrar olika affärssatsningar.

Amerikas favoritvideo idag

På det sättet har en fashionista i hjärtat, Shelly-Ann Fraser-Pryce, alltid föredragit att samarbeta med modemärken. Nyligen hyllade hon sitt stilfulla alter-ego med ett sponsringsavtal med den schweiziska urmakaren Richard Mille. Hennes garderob är fylld med designerkläder men det finns alltid en plats för en ultralyxig accessoar.

Shelly-Ann Fraser-Pryces stilkvot med Richard Milles partnerskap

Shelly-Ann Fraser-Pryce gjorde ett treårskontrakt med Richard Mille. Varumärket tillkännagav partnerskapet på tisdagen via en uppdatering på sociala medier som sa: “På din mark, sätt igång, gå! Olympisk guldmedaljör och världsmästare Shelly-Ann Fraser-Pryce har anslutit sig till familjen Richard Mille. Den stolta jamaicanska “Pocket Rocket” och den mest dekorerade idrottaren i 100m-historien siktar in sig på ytterligare ära vid OS i Paris 2024. För några timmar sedan delade Shelly-Ann Fraser-Pryce inlägget på sin Instagram-berättelse tillsammans med en hisnande video av henne med en fantastisk Richard Mille-klocka. Hon var i helspårsdräkt och tog ställningen som en sprinter. Hennes självförtroende reflekterades i hennes ögon, och plötsligt panorerade kameran ner till hennes handled för att avslöja den överdådiga Richard Mille-klockan.

Det jamaicanska underbarnet är den mest dekorerade 100-meterssprintern i världen. Naturligtvis lockar hon till sig många modemärken som vill associera sig med hennes framgång och inflytande. Icke desto mindre är Shelly-Ann Fraser-Pryce försiktig med de flesta varumärkesaffärer som kommer i hennes väg. Det finns dock några som hon kan svära vid.

Shelly-Ann Fraser-Pryces kräsna val i varumärkespartnerskap

Shelly-Ann Fraser-Pryce kan skryta med en imponerande lista över rekommendationsavtal med stora varumärken i olika branscher. Hon har ett långvarigt förhållande med Nike som marknadsförde hennes OS-kampanj 2016 med reklamfilmer. Digicel och GraceKennedy är stora jamaicanska varumärken som Shelly-Ann Fraser-Pryce också har anslutit sig till, vilket visar upp sitt engagemang för att stödja och representera sitt hemland.

Trots 5 år in i moderskapet bryter Shelly-Ann Fraser-Pryce alla modebarriärer genom att stoltsera med sin stil för 5 000 000 000 USD klädmärke

Bandrottningen blev Grace Goodwill Ambassador for Peace genom sitt partnerskap med Grace Foods och PALS. Men hennes välgörenhetsinsatser stannar inte där. Hennes Pocket Rocket Foundation hjälper studentidrottare i finanskris. Även om Shelly-Ann är värd över 4 miljoner dollar kan hon inte driva sin organisation utan hjälp. Hon häller in vinsten från sin Chic Hair Ja frisörsalong till organisationen, men det räcker aldrig. Richard Mille-partnerskapet kommer att hjälpa henne att uppnå sina mål.

RELATED ARTICLES

Mest populär