Friday, December 8, 2023
HemUS Sports"Är ni redo?": Wayne Gretzkys dotter tog Lady Gaga som inspiration 2021...

“Är ni redo?”: Wayne Gretzkys dotter tog Lady Gaga som inspiration 2021 för sitt äktenskap med LIV golfstjärnan Dustin Johnson

NHL-legendaren Wayne Gretzkys dotter, Paulina Gretzky, knöt nyligen samman med golfstjärnan Dustin Johnson. Paret träffades 2013 och dejtade i tio år innan de sa att de knöt ihop. Innan deras bröllopsbilder var ute var det oklart om paret skulle gifta sig med varandra. Men redan i juli 2021 delade Paulina ett meme inspirerat av sångerskan Lady Gaga som hennes bröllopsvision.

Wayne Gretzky är en av de största hockeyspelarna i världen. Han spelade i NHL i 20 säsonger från 1979 till 1999. Han har även varit tränare för det kanadensiska hockeylandslaget. Dessutom valdes Gretzkys namn in i Hockey Hall of Fame 1999.

Vad var Wayne Gretzkys dotters vision för sitt bröllop?

Paulina Gretzky och Dustin Johnson gifte sig i en vacker bröllopsceremoni i Tennessee i år. Inför bröllopet gick det flera rykten om bröllopet. I april 2021 sågs paret dessutom shoppa bröllopsklänningar med designern Vera Wang. Det gav ytterligare fart på bröllopsryktena.

Men efter två månader postade Paulina en video av Lady Gaga som ett meme där hon säger:

“Begåvad, briljant, otrolig, fantastisk, showstoppande, spektakulär, aldrig densamma, helt unik, helt aldrig gjort förut, orädd att referera eller inte referera, lägg den i en mixer, s–t på den, spy på den äter den, föder den.”

Paulina använde videon som ett meme för att tipsa om sin inspiration för sitt bröllop. Hon taggade sina tärnor tillsammans med videon och textade den:

“Jag förklarar min vision för min bröllopsplanerare.”

Hon tillade också:

“Är ni redo?”

DYK DYPARE

Paulina och Dustin delar två barn. De välkomnade sitt första barn, Tatum 2015 och deras andra barn, River 2017.

Hur träffade Wayne Gretzkys dotter sin man Dustin Johnson?

Wayne Gretzky var alltid väldigt nöjd med Paulinas och Dustins förhållande. Han följde också med paret på deras första dejt. Dessutom var det Paulinas mamma som ordnade så att paret träffades för första gången över middag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Paulina Gretzky (@paulinagretzky)

Efteråt gick paret på dejter och fick snart ett långvarigt förhållande.

RELATED ARTICLES

Mest populär