Saturday, December 9, 2023
HemSoccerÄr Neymar och Bruna Biancardi tillbaka tillsammans på grund av rån och...

Är Neymar och Bruna Biancardi tillbaka tillsammans på grund av rån och kidnappning efter deras ryktade splittring?

Saker och ting är aldrig enkla när det kommer till Neymar Jr. Brasilianaren är alltid i rubrikerna på ett eller annat sätt. En media från Brasilien häpnade fansen för några veckor sedan när det rapporterade att Neymar och hans flickvän, Bruma Biancardi, hade skiljts åt. Men ingen av de två parterna har ännu inte bekräftat uttalandet. Bara veckor efter anmälan undvek duon en snäv skrämsel efter att Brunas hus varit utsatt för väpnat rån.

Med tanke på alla de senaste händelserna, är det säkert att säga att paret har gått igenom mycket. Även om ingen av de två har förnekat eller bekräftat nyheterna från det brasilianska uttaget angående deras förhållande, kan den senaste incidenten föra dem närmare. Neymar vill finnas där för sin dotter, och att skydda henne från vad som helst kan vara hans viktigaste prioritet. Är de tillsammans igen?

Beväpnade rånare bryter sig in i Bruna Biancardis boning

Bruna Biancardi och Neymar drabbades av hotfulla nyheter i natt när en trio beväpnade rånare bröt sig in i hennes föräldrars hus och höll dem som gisslan. Rånarna flydde sedan från platsen efter att grannar klagat över händelsen till de lokala myndigheterna.

Sao Paulo Department of Public Security utfärdade ett uttalande kring händelsen. “Enligt rapporter ska tre beväpnade män ha tagit sig in i bostaden och övermannat de 50-åriga och 52-åriga offren. De misstänkta stal handväskor, klockor och smycken. En 20-årig man greps för dådet. Den andra gärningsmannen har redan identifierats och ansträngningar pågår för att identifiera den tredje, samt gripa dem.”

Neymar tog till sina sociala medier för att fördöma dådet. Brasilianaren sa: “Sorglig dag, med två mycket dåliga nyheter. Först var det attacken som Brus (Bruna) föräldrar drabbades av, men tack och lov mår de alla bra.” En sak som är gripande att notera är att spelaren tilltalade sin flickvän med ett smeknamn, vilket förmodligen visar tecken på att det fortfarande är okej mellan paret.

“Du borde skämmas” – Efter försök till kidnappning av Neymars 1 månad gamla dotter, slår Bruna Biancardis syster mot “falska” påståenden

Medan de berörda myndigheterna anklagade rånarna för deras gärning, ryktas det att deras mål var Neymars dotter “Mavie”. Bruna bor dock inte längre i huset och undvek vad som kunde ha blivit en nervkittlande situation. Med de senaste händelserna kring deras familj kan det vara det sista som paret tänker på att bryta upp just nu.

Brasiliansk outlet hävdar att Neymar har gjort slut med Bruna Biancardi

Mitt i den senaste incidenten är fansen fortfarande osäkra på om paret fortfarande är tillsammans eller gör offentliga framträdanden för sin dotters skull. Den brasilianske reportern Thiago Sodre skrev om uppbrottet i sin krönika för en nationell tidning.

Neymar var frånvarande från sin dotters enmånadsjubileum, vilket satte fart på uppbrottet mellan paret. Varken Neymar eller Bruna har dock ännu inte kommenterat ryktena och har de flesta blundat för det av sina egna skäl.

Om paret har separerat kan den senaste händelsen få dem att tänka om sitt beslut, med säkerheten för sin dotter som högsta prioritet. Men om rapporterna är falska kan denna incident föra paret samman och göra dem starkare. Fansen är ivriga att se om någon av de två kommer ut med ett uttalande om framtiden för deras förhållande under de kommande dagarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär