Tuesday, February 27, 2024
HemNBAÄr Lamar Jackson och LeBron James goda vänner? Undersöker sambandet mellan...

Är Lamar Jackson och LeBron James goda vänner? Undersöker sambandet mellan NBA Legend och Ex-NFL MVP

Lamar Jackson och LeBron James – vänskapen vi aldrig såg komma! LeBron steg upp till raden av scrimmage för att ropa nejsägarna som ihärdigt pekade Jackson som mer av en runback än en quarterback. Samtidigt orkestrerar Jackson, med en bländande andra MVP-utmärkelse under bältet, en rad framgångar för Baltimore Ravens. Kritiker noterar – resultattavlan ljuger inte. En 13-3 rekord, Ravens bemästrade det eftertraktade nr 1-fröet i AFC. Dessutom är en gyllene biljett till ett avhopp i första omgången i slutspelet ett bevis på att Jackson onekligen är mästaren i sitt lags spelbok.

Amerikas favoritvideo idag

Nu, medan Ravens förbereder sig för den största uppgörelsen av dem alla, Super Bowl, tittar Jackson på målzonen tillsammans med sin strategiska brottspartner, huvudtränaren John Harbaugh. Med Baltimore placerad vid rodret för AFC, överväger Harbaugh klokt ett taktiskt drag. Potentiellt vila sina starter i vecka 18 för att säkerställa att de når slutspelet med en välförtjänt 14-dagars paus. Mitt i känslolivet steg LeBron upp för att tala om den tidigare NFL MVP.

LeBron James förklarar Lamar “HIM”

LeBron James är den ultimata hypemannen för Lamar Jackson. LJ från lövträet, som vågade sig in i rutornas skvaller på sociala medier, försvarade bestämt Jacksons MVP-uppgifter.

Enligt rapporter ropade James ut personer som försökte kasta skugga på Jacksons stigande stjärna. Som hävdade att de föredrar att deras quarterbacks är, med deras ord, “quarterbacky”. Men LeBron hade det inte. Han dubbade Ravens quarterback och tvåfaldiga Pro Bowler som “HIM” – Hans kejserliga majestät.

Det är en välförtjänt titel, eftersom Jackson visade upp sin skicklighet genom att avlossa imponerande fem touchdown-passningar i Ravens kommande 56–19 seger över Miami Dolphins i vecka 17.

Lamar Jacksons mästarklass i den nya offensiva ouvertyren

Navigerar i en ny spelbok med en annan dirigent vid rodret. Lamar Jackson har varit inget mindre än en virtuos 2023. Som en rutinerad quarterback har Jackson orkestrerat en offensiv showstopper. Med en imponerande 3 678 passningsyards, 24 lufttryckningar och bara sju avlyssningar. Och det är inte ens hela styrkortet; han har också lagt sina klossar på gräsmattan för ytterligare 821 rusande yards. Avbryts av fem banbrytande poäng.

Men pièce de résistance? En rungande seger över utan tvekan AFC:s näst bästa lag. Serveras med en 37-punkts spridning, tack vare Jacksons fickförmåga. Söndagens spektakel lämnade inget utrymme för skepsis – Jackson var inte bara quarterback; han var quarterback med flärd och finess.

RELATED ARTICLES

Mest populär