Wednesday, December 6, 2023
HemeSportsÄr kapten Price död i Call of Duty? Här är vad...

Är kapten Price död i Call of Duty? Här är vad du ska veta om Task Force 141 Leader’s Modern Warfare Future

Efter slutet av Call of Duty: Modern Warfare 3-kampanjen finns det många frågor som går runt på internet. Medan enspelarläget fick en oväntad slutsats, avslöjade det framtiden för många karaktärer framöver. En av dem råkar vara Captain Price – den ikoniska ledaren för Task Force 141. Kommer franchisen att få se honom återvända igen i nästa omgång?

Svaret på denna fråga ligger i själva berättelsen som tyvärr slutar med ett stort dödsfall i Modern Warfare 3. Det är dock inte vad många spelare antog från en av reklamtrailrarna inför spelets release. Det verkar som att det finns mer än vad man kan se när det gäller Prices inblandning i actionserien.

Captain Price lever och kommer sannolikt tillbaka i Call of Duty: Modern Warfare 4

Ja, John Price är vid liv och säker i Call of Duty-sagan. Det var inte han som dog i Modern Warfare 3s kampanj. Istället fick berättelsen att Soap blev dödad av Makarov i slutuppdraget med titeln “Countdown”. Före lanseringen fanns det en trailer för enspelarläget som innehöll Price som låg ner i smärta på marken, omgiven av andra TF141-medlemmar.

Efter att ha sett det klippet antog många att karaktären så småningom skulle möta sitt öde i MW3. Men inget sådant hände faktiskt i kampanjen. Det var Soap som sköts ihjäl av antagonisten när han desarmerade en bomb. Med Captain Price fortfarande vid liv, tillsammans med Gaz, Ghost, Alex och Farah, verkar det troligt att han kommer tillbaka igen med den fjärde delen i den omstartade franchisen.

Call of Duty: Modern Warfare 4 kommer säkert att hända efter att ha övervägt händelserna som äger rum i Modern Warfare 3. När Soap dödas är det uppenbart att se Captain Price gå efter Makarov. Han kommer definitivt att vilja ta hämnd för sin teammedlems död, oavsett vad. Det fjärde spelets berättelse kommer säkerligen att fokusera på den här handlingen som dess höjdpunkt samtidigt som den ligger i linje med andra subplotter också.

Modern Warfare 3 visade att Price dödade General Shepherd som förrådde sitt team i MWII tillsammans med befälhavaren Philip Graves. Efter Shepherd, Prices nästa mål kanske Graves själv. Och så småningom kommer John att satsa på Makarov i Modern Warfare 4 under en extremt intensiv uppgörelse med skurken.

Från och med nu är det bara en teori men saker och ting kan visa sig vara liknande. Det ska bli intressant att se hur utvecklarna formar Prices båge framöver. För tillfället är Modern Warfare 3 tillgänglig med sitt kampanjläge. Spelet kommer snart att få en global release den här veckan den 10 november 2023. Det kommer att erbjuda multiplayer- och zombielägen till spelarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär