Saturday, December 9, 2023
HemNFLÅr innan hans fall från nåd hjälpte Deshaun Watson faktiskt 20 gånger...

År innan hans fall från nåd hjälpte Deshaun Watson faktiskt 20 gånger antalet personer som anklagelser nästan avslutade sin NFL-karriär i förtid

Från toppen av en NFL-karriär till en avstängning som fick global täckning, Deshaun Watson har nyligen varit i rampljuset av fel anledningar. Quarterbacken fick en avstängning i elva matcher för att ha brutit mot NFL:s policy för personligt uppförande. Watson var skyldig att delta i ett obligatoriskt behandlingsprogram och betalade 5 miljoner dollar i böter.

Watson kommer att göra sin debut för Browns när de möter hans tidigare lag, Texans. Men innan han ens satte sin fot i NFL gjorde Watson positiva vågor.

Deshaun Watson gav till samhället innan han gick ner till botten

En rapport fördjupar sig i quarterbackens liv innan hans NFL-berömmelse. 2011 fick Watsons familj ett hem från Habitat for Humanity. Quarterbackens mamma var också volontär för samma organisation. Watson arbetade tidigare som bollpojke för Atlanta Falcons. Han fick uppmärksamhet från tränare på grund av sin starka arm. Tidigare har quarterbacken gett tillbaka till sitt samhälle i natura genom olika välgörenhetshandlingar. 2020 twittrade Fox 26 Sports Director Mark om Watsons välgörenhetsgärningar. han sa@deshaunwatson ge tillbaka igen, praktiskt att hjälpa till att dela ut 500 stationära datorer till studenter och familjer i nöd. Deshaun och hans @DW4Foundation gick med i den ideella, @Comp_U_Doptoch @reliantenergy för att få det att hända.” En video bifogades också till tweeten.

DYK DYPARE

Men Watsons välgörenhetshandlingar från det förflutna bör inte distrahera från de anklagelser han står inför. Efter att ha stått inför anklagelser om påstådda sexuella övergrepp från flera kvinnor, har Watson varit under ligans granskning. Hans efterlevnad av ligans avstängningsriktlinjer kommer att se honom tillbaka i aktion mot texanerna.

Watson kommer att göra sin Browns-debut mot sitt tidigare lag

I Watsons frånvaro har Jacoby Brissett tagit över Browns offensiv. Deras överraskande seger över Tampa Bay Buccaneers knuffade dem till ett rekord med 4-7. Det är på inget sätt ett exceptionellt rekord. Men varje vinst räknas. Huvudtränaren Kevin Stefanski sa att han var exalterad över att ha Watson i truppen. Browns la officiellt till honom till sin 53-manna aktiva lista. Quarterbacken höll sig borta från lagövningar och möten under sin avstängning. Watson återvände för att använda Browns anläggning och träffa tränarna individuellt.

Kevin Stefanski bekräftade att Watson skulle starta för laget. Han nämnde också att quarterbacken skulle ha stöd från organisationen och hans lagkamrater. Han sa: “Jag tror att Deshaun har stöd från sina lagkamrater, har stöd från denna organisation. Just nu är hans fokus, mitt fokus på den här Houston-matchen.” Tror du att Watson kan börja med en smäll?

RELATED ARTICLES

Mest populär