Monday, February 26, 2024
HemMLBÄr en Yankees-återförening med Jordan Montgomery möjlig? Eller kommer hans handel...

Är en Yankees-återförening med Jordan Montgomery möjlig? Eller kommer hans handel 2022 att vara ett hinder?

Efter engagerande veckor av om och men, har Yoshinobu Yamamotos saga om fria byråer tagit slut. 25-åringen är nu hos Los Angeles Dodgers efter att ha skrivit på ett kontrakt på 325 miljoner dollar. Med tanke på att flera lag jagade honom, har detta drag lämnat resten tomhänta. Detta inkluderar New York Yankees som letar efter en perfekt partner för Gerrit Cole. Även om många namn finns där, ekar Jordan Montgomery mest, allt tack vare hans vinnarkampanj i World Series. Men är han i synk med vad Bronx-kraven är?

Amerikas favoritvideo idag

Noterbart är att Montogomery inte är okänd för de 27-faldiga mästarna. Efter att ha spelat för dem i nästan sex säsonger är ess-pitchern en före detta jänkare. Detta gör honom till en perfekt passform för New York. Det finns dock ett problem på grund av den chockerande utträde 2022 som 30-åringen stod inför från Pinstrips. Det har gjort förhållandet mellan de två bittert och kan påverka den fria byråkraten från Yankees. Men med tanke på att det inte kan bli bättre än så här om mästarkastaren går med på att återvända till sitt gamla hem. Men för det måste de hitta konsensus. Kan de?

När Jordan Montgomery delade sin smärta vid chockerande New York Yankees exit

Kommunikation spelar en roll för att upprätthålla en stark relation, oavsett om det är professionellt eller personligt, och kan därför inte ignoreras. Men ibland finns det en brist på det, vilket skapar misstro även om det gjordes för det goda. Detsamma hände med Montgomery, som blev chockad när han fick reda på sitt yrke av Yankees, vilket gjorde honom till kardinal i utbyte mot Harrison Badar.

Även om han kände smärtan, men bibehöll en nåd som skildrade minnena medan han kallade Yanks sin familj. Smärtan och sorgen följde dock med honom, och varje gång de två träffades var det samma synligt. Nu, efter flera förlovningar, står de två vid ett vägskäl igen med en önskan om en återförening. Men med tanke på det förflutna, kommer det att hända?

Kommer jänkarna att kunna få förtroendet för sin tidigare tillbaka?

Situationen kunde ha varit annorlunda om de två separerats med leenden. Men plötslig utgång orsakade problemet. Men det verkar som att Yankees fortfarande uppskattar honom som en stor kanna. Rapporten från The Athletics Ken Rosenthal pekar också på det, med interna diskussioner som antyder om en återförening. Men kommer Montgomery att gå med på villkoren?

Med tanke på att Montgomery bara har skinit på högen efter hans Yankees-exit, har han ett övertag i denna debatt. Pitchern noterade tio vinster och 166 strikeouts under den senaste säsongens ligastadier. Sedan överglänste han sig själv under eftersäsongen och hjälpte dem att vinna kopplingsmoment och World Series. Genom detta gav Texas Rangers-stjärnan en bra redogörelse för sig själv. Detta intresserade Yankees intresserade. Men de kan fortfarande tycka att det är svårt att få tag i spelaren.

Läs mer: – Rangers Pitcher Jordan Montgomery sätter rykten i vila bland rivningsspekulationer med jänkare, bekräftar “Inget dåligt blod”

Se berättelsen – Drömmer du om Juan Soto i pinstripes? 3 skäl till varför Yankees kan passera stjärnan

RELATED ARTICLES

Mest populär