Thursday, November 30, 2023
HemOlympics"Är du singel?": Michael Phelps uppriktiga reaktion på en kvinnlig fans fråga...

“Är du singel?”: Michael Phelps uppriktiga reaktion på en kvinnlig fans fråga fick en gång folkmassan i skratt

Den amerikanske simlegenden Michael Phelps är en av de mest dekorerade och berömda olympierna i historien. Den 28-faldiga olympiska medaljören kallas en av OS:s största.

Phelps smala kropp och breda axlar hjälpte inte bara till i poolen, utan lockade också många kvinnor utanför den. En gång, tidigt i sin karriär, fick Phelps svar på en flickas uppriktiga fråga att folkmassan fick skratt och jubel.

Michael Phelps fick en personlig fråga offentligt

Phelps blev berömmelse tidigt i sin karriär, eftersom han nådde nya rekord varje år och ständigt klättrade på stegen till framgång. Detta gjorde också Phelps känd bland folket, och hans stiliga utseende drog till sig mycket kvinnlig uppmärksamhet.

Phelps släppte sin självbiografi Beneath the Surface 2004 och släppte den sedan igen några år senare. I den här boken delade simlegenden historier från sitt personliga och idrottsliga liv. I ett av kapitlen mindes Phelps en rolig incident från en interaktiv livesession med sina fans. En kvinnlig publik gick uppriktig mot den legendariske simmaren.

I boken, medan han berättade historien, sa han: “En tjej ställde den andra frågan. “Hej, Michael,” sa hon medan dova skratt spred sig genom folkmassan i väntan på hennes fråga. Efter en lång paus frågade hon: ‘Är du singel?» Men Phelps svar på denna fråga knäckte publikmedlemmen, eftersom de inte förväntade sig att simmaren skulle svara seriöst på den frågan. Han skrev: “Jag svarade att jag var det, och för en minut trodde jag att någon hade släppt en mus i rummet. Oj, det här går överstyr.”

Phelps hade inte förväntat sig att publiken skulle reagera så spännande på hans svar och blev förvånad över det. Men den olympiska legenden vände sig senare vid sådana reaktioner, särskilt kring hans kvinnliga fans.

Phelps och hans fru Nicole Johnsons kärlekshistoria

2007 träffade Phelps för första gången sin nu fru Nicole Johnson vid en ESPY Award, där Johnson var hans guide för showen. Men, en F1-fanatiker, Johnson var inte nöjd med att vara den legendariska simmarens guide.

Till hennes förvåning hade Phelps och Johnson många saker gemensamt, och de slog det direkt. Snart kom det härliga paret nära varandra och började dejta. Men Phelps ökande berömmelse efter OS 2002 påverkade deras förhållande, och de två gled isär.

Efter några år av ett på-och-av-förhållande förlovade sig paret 2015. Snart välkomnade det förlovade paret sin förstfödda Boomer och knöt knuten i ett privat bröllop den 13 juni 2016.

RELATED ARTICLES

Mest populär